Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Kaja-Maries favorittbukser

Kaja-Maries favorittbukser

Vi elsker hvordan influenser Kaja-Marie har stylet noen av høstens buksenyheter, og viser deg her hennes favorittbukser denne sesongen. Bli inspirert av hennes lekne og ledige måte å style bukser og jeans på!

Mellowfield Skinny JeansHer har Kaja-Marie stylet Skinny Jeans fra Mellowfield i en mørk vask sammen med en søt bluse. Se hvordan både veske og sko går igjen i fargene på blusen. Dette antrekket er også fint med boots eller sneakers. 
Skinny Jeans fra Mellowfeild
Lucienne Bluse fra Mellowfeild

Hannah Bukse
Hannah bukse fra Mellowfield kommer i behagelig og myk babycord med deilig stretch. Her har Kaja-Marie stylet buksen med en søt bluse i en høstlig grønnfarge. De chunky skoene og den kule Humphry hatten fra BLU setter virkelig prikken over i'en på dette antrekket!
Hannah Bukse fra Mellowfield
Julia Bluse fra Mellowfield
Humphry Hatt fra BLU

BLU Harper JeansDenim on Denim! Matchende jeans og jakke gir et tøft og trendy uttrykk. Her har Kaja-Marie stylet Harper bukse og jakke fra BLU som et sett med en enkel t-skjorte til. Jeansen har et trendy snitt med god vidde i beina.
Harper Jeans fra BLU
Harper Denim Jakke fra BLU

Hannah bukseHannah bukse fra Mellowfield er en stor favoritt denne høsten og her har Kaja-Marie stylet den med en nydelig blå strikkegenser fra BLU. Her får du et antrekk som holder deg god og varm når høstkulden kommer.
Hannah Bukse fra Mellowfield
Stormy Pologenser fra BLU

Bli inspirert