Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT på alle ordre! Start julegavehandelen nå, vi har bytterett frem til 14.01.23

Lucienne bluse

Velg farge
Oransje: Brandied Melon Oransje: Brandied Melon
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Småblomstret bluse i lett kreppet kvalitet med rund hals og splitt og knapp i nakken. Blusen har batsleeves med generøst volum og elastikk nederst, løst knytebelte, søm i livet og rynket kappe med vidde. Les mer

Mer info

Mer info

Småblomstret bluse i lett kreppet kvalitet med rund hals og splitt og knapp i nakken. Blusen har batsleeves med generøst volum og elastikk nederst, løst knytebelte, søm i livet og rynket kappe med vidde.

Materialer: 100%polyester
Fargekode: K2J
Artikkelnummer: 7501203

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 3%krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler