Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Kjøp- og leveringsvilkår

Nedenfor finner du vilkårene for å handle på vic.no

Avtalen

Disse kjøp- og leveringsbetingelsene gjelder for ditt kjøp av varer gjennom vic.no.

Avtalen består av disse generelle vilkårene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og gjennomført bestilling.

Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere, slik som forbrukerkjøpsloven, angrerettloven og personopplysningsloven.

For å kunne registrere en kundekonto hos oss, eller for å kjøpe varer via vår nettside må du ha fylt 18 år og ha norsk postadresse.

Partene

Selger er [Voice Norge AS, org. nr. 957 560 199, Postboks 3467 Bjølsen, 0406 Oslo], og betegnes i det følgende som «vi» eller «oss».

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som «du», «deg», «din» eller «ditt».

Gjennomføring av kjøp i nettbutikken

Varer bestilles ved at du klikker på ønsket vare og følger stegene i nettbutikken. Du kan sjekke og endre informasjonen i din bestilling frem til du bekrefter ordren ved å klikke på «Fullfør kjøp». 

Når du har klikket på fullfør kjøp anses bindende avtale om kjøp som inngått. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se mer informasjon om angrerett nedenfor. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til din oppgitte e-postadresse. Vi oppfordrer deg til å kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen din.

Forbehold om feil  

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre varer som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk.  Blant annet vil vi gjøre oppmerksom på at fargene på klærne kan oppleves noe annerledes i virkeligheten enn på bildene.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom varen er utsolgt. Ved slike situasjoner vil du få beskjed via e-post om dette.

Vi kan uten forvarsel endre innholdet på nettsiden, så som sortiment, priser mv. Endring av innholdet på nettsiden vil ikke medføre endringer i allerede inngåtte kjøp. 

Priser og fraktkostnader

Prisene som er oppgitt i nettbutikken er inklusive merverdiavgift til gjeldende sats, og belastes i norske kroner.

Våre fraktkostnader er 59 NOK for kjøp som sendes til nærmeste utleveringssted. Hvis du ønsker å hente bestillingen din i en av våre VIC-butikker blir fraktprisen 0 NOK. 

Betaling

Du kan betale med betalingskort (debet- eller kredittkort) tilknyttet BankAxept, Visa eller Mastercard. Du kan videre velge å bruke Vipps til å gjennomføre betaling. Vi tilbyr også kjøp med faktura og delbetaling via AfterPay.

Når du betaler med betalingskortkort må du oppgi kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVC-koden (de tre siste tallene på baksiden av kortet), samt muligens personlig kode og engangskode (BankID).  Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet du brukte ved betaling.

Levering

Varene sendes med PostNord til ditt nærmeste utleveringssted, eller til en av våre VIC-butikker. Normal leveringstid er 2-4 virkedager etter mottatt bestilling. Levering er skjedd når du, eller din stedfortreder, har overtatt varen.

Angrerett

Du som er forbruker kan ha rett til å angre kjøpet i henhold til angrerettloven. Det betyr at du uten grunn kan angre kjøpet inntil 14 dager etter at du, eller din stedfortreder, mottok varene.

Får å benytte deg av angreretten må du varsle oss om dette. Dette kan gjøres ved å fylle ut angrerettskjema og sende det til oss på kundeservice@vic.no. Du vil motta skjemaet sammen med ordrebekreftelsen, eller du kan laste det ned her: angrerettskjema. Husk at du alltid kan benytte deg av returskjema som følger med pakken din. Send gjerne alt samlet til oss. 

Ved bruk av angreretten må varen returneres til oss i samme stand som da du mottok den, uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Vi vil avvente gjennomføringen av refusjon av kjøpesum til vi har mottatt pakken i retur, eller du har gitt oss bevis på at du har returnert den. Tilbakebetaling av kjøpesum vil skje i løpet av 3 – 10 virkedager. 

Reklamasjon

Dersom varen har feil eller mangler må du snarest mulig og innen rimelig tid etter at du mottok varen(e) ta kontakt med oss via kundeservice@vic.no slik at vi kan kontrollere varen.

Personopplysninger

Vi bruker i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, eksempelvis gjennomføring av betaling. I de tilfeller hvor vi også bruker personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud i nyhetsbrev etc., gjør vi dette bare når du har gitt samtykke til slik behandling.  

Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når du enten har samtykket til utleveringen, eller når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller når loven ellers tillater det.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til innsyn, retting, sperring, sletting mv. i henhold til personopplysningsloven, kan du kontakte oss via kundeservice@vic.no

Tvisteløsning 

Dersom det skulle oppstå uenighet, kan tvisten behandles i plattformen for nettbasert tvisteløsning, jf. lov om klageorganer for forbrukersaker § 28.

Fant du ikke det du lette etter?

Gå til kontaktskjema