Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Sesongens bukser

Oppdatere garderoben med sesongens bukser, utvalget er stort og variert, og vi har bukser til alle stiler, anledninger og fasonger.

Klassisk denim kan brukes til alle anledninger og hvite jeans er en favoritt vi plukker frem hver vår. Paper bag buksen med høyt liv og avsmalnende ben er stor i år og de løse og ledige buksene som kan styles opp til fest, men også brukes til mer avslappede antrekk kan man aldri få for mange av.

Denne våren skal det være enkelt å finne en bukse du liker – utvalget av passformer, kvaliteter og farger er stort og nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter.

1.

Paper bag buksen

En beige paper bag bukse med høyt liv og avsmalnende ben er alltid sikker vinner. Denne våren kombinerer vi den med en fin strikkegenser.

2.

Trendy og behagelig

Trikotbuksen med slangemønster er sesongens mest behagelige bukse. Vi kombinerer den med en hvit skjorte og chunky sneakers.

3.

Denim på denim

Denim er en av sesongens store trender. Her har vi valgt en jeans med flare passform og høyt liv som gir en fin illusjon av lenger ben.

4.

Helsort

Kombinere en svart løs og ledig bukse med en svart jakke så får du et antrekk som både er komfortabelt og som kan brukes til alle anledninger.

5.

Hvit jeans

Trendy klassiker som mange elsker i sommerhalvåret. Bruk den sammen med en beige kåpe for en tidløs ton-i-ton kombinasjon.

Les mer