Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Sesongens bukser

Oppdatere garderoben med sesongens bukser, utvalget er stort og variert, og vi har bukser til alle stiler, anledninger og fasonger.

Klassisk denim kan brukes til alle anledninger men denne våren byr på mange fine bukser i mange forskjellige kvaliteter. Myk dressbukse med høyt liv i en blå variant er på ønskelisten i år og de løse og ledige buksene som kan styles opp til fest, men også brukes til mer avslappede antrekk kan man aldri få for mange av.

Denne høsten skal det være enkelt å finne en bukse du liker – utvalget av passformer, kvaliteter og farger er stort og nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter.

1.

Dress-buksen

Myke dressbukser er i vinden om dagen, og gjerne i en nydelig blåfarge. Denne våren vil vi bruke dressbuksen med boots til pent eller sneakers til hverdags. 

Kommer snart
2.

Myk og behagelig

Stoffbukse er sesongens mest behagelige bukse som har kommet tilbake for fullt det siste året. For en hverdagslig look, kombiner den med en genser og kule sko til, eller dress den opp med hæler på fest. 

SHOP NÅ
3.

Cropped Penbukse

En cropped penbukse ønsker vi oss denne sesongen. Den kan lett styles både opp og ned og passer til alle anledninger. Denne kan også matches med en blazer for en klassisk look. 

SHOP NÅ
4.

Cargo buksen

Det er ingen vår uten en fin cargo bukse. Kombiner den med en t-skjorte og et par sneakers eller hæler; og du er klar for en dag på kontoret og til neste fest.

SHOP NÅ
5.

Chino

Med en trendy, men klassisk chino får du maksimal komfort gjennom hele dagen, samtidig som du har en oppdatert stil. Bruk den sammen med en fin bluse eller skjorte for en stilsikker look.

SHOP NÅ

Få stilen

Zella  kort blazer A9N
34 36 38 40 42 44
InWear 1 900,-
Colour bukse R25
34 36 38 40 42 44
BLU 1 199,-
Bay bluse EOV
34 36 38 40 42
BLU 1 199,-
Irma bluse O68
XS S M L XL XXL
Jean Paul 1 299,-
Anita topp O68
XS S M L XL XXL
Jean Paul 999,-

Les mer