Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

KARRIERE

I VIC er vi opptatt av å gi kundene de beste opplevelsene. Om du jobber i butikk eller på servicekontoret er det alltid kundens opplevelse som er avgjørende for om vi har lykkes eller ikke.

VIC er en landsdekkende kleskjede med rundt 40 butikker på landsbasis. Vi selger klær til den bevisste kvinne og mann som er opptatt av kvalitet. Det gjør at vi alltid vil gi det lille ekstra for at kunden skal gå ut av butikken med et smil og med et ønske om å komme tilbake til oss neste gang de trenger nye klær.

Vi ser etter medarbeidere som er opptatt av å inspirere mennesker rundt seg, og som er opptatt av kvalitet – både i forhold til klærne vi selger og servicen vi gir. Som medarbeider i Voice har du store utviklingsmuligheter.

VIC eies av Motehuset Voice Norge AS, som også eier Match, Boys of Europe og Jean Paul. I Voice jobber det en stor gjeng entusiastiske medarbeidere innenfor mange forskjellige områder. Vi jobber blant annet med kundeopplevelser i butikk, design, produktutvikling, salg, markedsføring, logistikk, regnskap og økonomi. Vårt servicekontor ligger på Sagene i Oslo.

Vi tar deg på alvor og når du søker jobb hos oss, og bruker et rekrutteringssystem som tar vare på dine personopplysninger. Kun personer som er delaktige i rekrutteringsprosessen har innsyn i de opplysninger du legger inn.

Send oss en søknad hvis du har lyst til å bli vår kollega. Vi gleder oss til å høre fra deg!

MØT VÅRE ANSATTE