Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT
Andreas favorittbukser

Andreas favorittbukser

Influenser Andrea Sveinsdottir har stylet sine favorittbukser fra VIC, og viser deg fire antrekk fra høstens kolleksjon. Bli inspirert av hennes klassiske og stilfulle måte å style bukser og jeans på!

Robin Bukse
Ruter er viktig denne sesongen og her har Andrea stylet Robin bukse fra BLU med en fin strikket genser. Buksen er i en myk kvalitet med god stretch og kan pyntes både opp og ned slik at den passer både til hverdag og fest.
Robin bukse fra BLU
Ninette genser fra Mellowfield

Alfie Bukse Hele sett med bukse og jakke eller blazer er også en stor favoritt i høst. Her har Andrea stylet Alfie bukse og blazer med en fin tynn høyhalset genser. Alfie bukse har nydelig vidde i beina og sitter fint i livet, her får du en bukse som kan brukes til mange anledninger.
Alfie bukse fra BLU
Alfie Blazer fra BLU
Martina Polo fra BLU

Mellowfield Straight JeansHer har Andrea stylet Straight jeans fra Mellowfield i en mørk vask sammen med en søt bluse i en fin grønn farge. Mellowfield jeans har fin passform med normalt liv, rette bein og veldig god stretch. Buksen kommer i tre forskjellige vasker.
Straight jeans fra Mellowfield
Lucia Bluse fra Mellowfield

Hannah BukseHannah bukse fra Mellowfield kommer i behagelig og myk babycord med deilig stretch. Den nydelige beige varianten er et must have denne sesongen og setter prikken over i på et hvert antrekk. Her har Andrea stylet den med en søt hvit bluse.
Hannah bukse fra Mellowfield
Julia bluse fra Mellowfield

Bli inspirert