Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Jeansguide: Dame

Få plagg i garderoben er like anvendelige og allsidige som jeansen. Men hva betyr de forskjellige passformene?

For de fleste av oss er jeans et av de viktigste plaggene i garderoben. Dette er buksen som er akseptert til stort sett alle anledninger og med dagens gode stretchkvaliteter er jeans både komfortable og holdbare.

Vi har mange forskjellige passformer og om du liker buksene dine skinny, cropped, straight, flare eller wide så har vi gode alternativer som vi tror at du vil like.

SKINNY CROPPED

Denne passformen kjennetegnes av at buksen er ettersittende over sete, lår og leg, med cropped benlegde. Vi har flere varianter av denne passformen, men på bildet ser du Sophia Cropped jeans fra Va Vite. Dette er en bukse med svært god stretchvalitet som til passer seg etter kroppen. Sophia kommer også i Flare passform og er en bestselger kvalitet.

sophia cropped jeans

SKINNY

Kjennetegnene til skinny jeans er en bukse med ettersittende passform og smale ben. Avrill fra BLU er en behagelig 5-lommers bukse med komfortabel stretch og normalhøyt liv. Buksen kommer i hvit og blå og er et plagg det er lett å bli glad i.

Avril hvit bukse fra BLU

STRAIGHT

Straight passform er for deg som ikke ønsker en helt ettersittende passform, men allikevel vil ha rette ben på dine jeans. Dream fra MAC er en populær passform som kommer i flere forskjellige vasker – alle i gode stretchkvaliteter og med flatterende lommeplassering.

MAC dream jeans

FLARE

Flare jeans kjennetegnes av at den er smal rundt sete, lår og kne og flare ben som slipper fra litt under kneet for en flatterende passform. Ine Highwaist Flared Jeans fra Jean Paul kommer i en eksklusiv stretchkvalitet for beste recovery, hold-in og komfort.

Ine highwaist fra Jean Paul

WIDE

Dette er buksen for deg som ønsker en helt løs passform. Devon Jeans fra Donna er en 5-lommers jeans med høyt liv, vide ben og cropped lengde. Buksen kommer i uke 15, så her er det bare å glede seg til sommernyhetene begynner å komme i butikk.

Devon bukse fra Donna

 

Les mer