Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Jeansguide: Dame

Få plagg i garderoben er like anvendelige og allsidige som jeansen. Men hva betyr de forskjellige passformene?

For de fleste av oss er jeans et av de viktigste plaggene i garderoben. Dette er buksen som er akseptert til stort sett alle anledninger og med dagens gode stretchkvaliteter er jeans både komfortable og holdbare.

Vi har mange forskjellige passformer og om du liker buksene dine skinny, cropped eller straight, så har vi gode alternativer som vi tror at du vil like.

SKINNY CROPPED

Denne passformen kjennetegnes av at buksen er ettersittende over sete, lår og leg, med cropped benlegde. Vi har flere varianter av denne passformen, men på bildet ser du Sophia Cropped jeans fra Va Vite. Dette er en bukse med svært god stretchvalitet som til passer seg etter kroppen. Sophia kommer også i Flare passform og er en bestselger kvalitet.

Sophia cropped

SKINNY

Kjennetegnene til skinny jeans er en bukse med ettersittende passform og smale ben. Avrill fra BLU er en behagelig 5-lommers bukse med komfortabel stretch og normalhøyt liv. Buksen kommer i flere farger og er et plagg det er lett å bli glad i.

Avrill skinny jeans

STRAIGHT

Straight passform er for deg som ikke ønsker en helt ettersittende passform, men allikevel vil ha rette ben på dine jeans. Dream fra MAC er en populær passform som kommer i flere forskjellige vasker – alle i gode stretchkvaliteter og med flatterende lommeplassering.

MAC Dream Straight

Les mer