Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Jeansguide: Dame

Få plagg i garderoben er like anvendelige og allsidige som jeansen. Men hva betyr de forskjellige passformene?

For de fleste av oss er jeans et av de viktigste plaggene i garderoben. Dette er buksen som er akseptert til stort sett alle anledninger og med dagens gode stretchkvaliteter er jeans både komfortable og holdbare.

Vi har mange forskjellige passformer og om du liker buksene dine skinny, cropped, slim, straight eller wide, så har vi gode alternativer som vi tror at du vil like.

SKINNY

Kjennetegnene til skinny jeans er en bukse med ettersittende passform og smale ben. Mellowfield Skinny Jeans er en av våre populære skinny jeans med høyt liv og god stretch kvalitet i denne passformen.

Mellowfield Skinny Jeans

 

CROPPED

Denne passformen kjennetegnes av at buksen er ettersittende over sete, lår og leg, med cropped benlegde.  Dream Chic Jeans fra MAC er en av våre bukser med denne passformen. Dette er en bukse med svært god stretchvalitet som tilpasser seg etter kroppen. 

Dream Chic MACDream Chic MAC

SLIM

Kjennetegnene til slim jeans er en bukse med smal passform, men ikke helt ettersittende. Avrill fra BLU er en behagelig 5-lommers bukse med komfortabel stretch og normalhøyt liv. Buksen kommer i flere farger og er et plagg det er lett å bli glad i.

Avrill skinny jeansAvrill Bukse

STRAIGHT

Straight passform er for deg som ikke ønsker en helt ettersittende passform, men allikevel vil ha rette ben på dine jeans. Ine Jeans fra Jean Paul er en populær passform som kommer i flere forskjellige vasker – alle i gode stretchkvaliteter og med flatterende lommeplassering.

MAC Dream StraightIne Jeans

WIDE

Wide passform er for deg som ønsker en løs og ledig jeans. Dalia Jeans fra Donna er et eksempel på denne passformen. Den kommer med høyt liv og vide ben i en myk og behagelig kvalitet.

Wide passformDalia Jeans

Se alle bukser

Sesongens bestselgere

Dalia bukse O63
34 36 38 40 42 44

Donna Dalia bukse

799,-

Les mer