Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Jeansguide: Dame

Få plagg i garderoben er like anvendelige og allsidige som jeansen. Men hva betyr de forskjellige passformene?

For de fleste av oss er jeans et av de viktigste plaggene i garderoben. Dette er buksen som er akseptert til stort sett alle anledninger og med dagens gode stretchkvaliteter er jeans både komfortable og holdbare.

Vi har mange forskjellige passformer og om du liker buksene dine skinny, cropped, slim, straight eller wide, så har vi gode alternativer som vi tror at du vil like.

SKINNY

Kjennetegnene til skinny jeans er en bukse med ettersittende passform og smale ben. Sunflower Skinny Jeans fra Mellowfielder en av våre populære skinny jeans med normalt liv og god stretch kvalitet i denne passformen.

Sunflower Skinny Jeans

 

CROPPED

Denne passformen kjennetegnes av at buksen er ettersittende over sete, lår og leg, med cropped benlegde.  Dream Chic fra Mac er en av våre bukser med denne passformen. Dette er en bukse med svært god stretchvalitet som tilpasser seg etter kroppen. 

Dream Chic MACDream Chic

STRAIGHT

Straight passform er for deg som ikke ønsker en helt ettersittende passform, men allikevel vil ha rette ben på dine jeans. Spirea Straight Jeans fra Mellowfield er en populær passform som kommer i flere forskjellige vasker – alle i gode stretchkvaliteter og med flatterende lommeplassering.

MAC Dream StraightSpirea Straight Jeans

FLARED

Flared passform er for deg som ønsker en bukse som fremhever dine feminine kurver og skaper balanse mellom under- og overkropp. Foxglove Flare Jeans fra Mellowfield har mid waist midje og smal passform med sleng nederst. 

Foxglove Flare Jeans

WIDE

Wide passform er for deg som ønsker en løs og ledig jeans. Wilma Jeans fra Mellowfield er et eksempel på denne passformen. Den kommer med høyt liv og vide ben i en myk og behagelig kvalitet.

Wilma Jeans

Se alle bukser

Sesongens bestselgere

Les mer