Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

OM VIC

VIC er Norges ledende merkevarekjede med over 30 butikker over hele landet.

Med over 30 butikker rundt om i Norge er VIC en landsdekkende kjede med bredt nedslagsfelt. Vi har mange engasjerte og dyktige medarbeidere som gleder seg til å hjelpe deg når du kommer til oss. Vi jobber daglig for å gi deg en god handleopplevelse uansett om du besøker oss i butikk, på nett eller i Sosiale Media.

Hos VIC tilbyr vi alltid et godt utvalg av tidsriktige merker og fokus på hele antrekk til både hverdag og fest. Vi har merkevarer som BLU, Mellowfield, Jean Paul, InWear, MAC, Donna, Vesbar, Mario Conti, Mr Capuchin, Calvin Klein og Riccovero. Vårt mål er å tilby et godt utvalg av tidsriktige merkevarer som gjør det lett for deg å finne antrekket du ønsker deg.

Et besøk hos VIC skal gi deg en følelse av å bli ivaretatt. Vi har kompetanse på mote og antrekk, og du kan forvente god service og veiledning når du besøker en av våre butikker. Når du handler hos VIC skal du være trygg på at du kjøper klær av høy kvalitet og tidsriktig design – som understreker din egen stil og varer lenge.

VIC eies av motehuset Voice Norge AS.

Hvis du ønsker daglig inspirasjon, følg oss gjerne på Instagram @vic.norge eller facebook.com/vic.

Bilde fra VIC butikk