Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Jeans til fest

Det kan aldri bli feil med jeans og med det rette tilbehøret til kan du fint bruke jeansen til fest

I over 60 år har jeans eller olabuksen holdt seg i motebildet og fra å være uniformen forbeholdt tøffe arbeidsfolk, er jeansen i dag blitt et basisplagg i garderoben vår, som finnes i forskjellige varianter og design.

Denimbukser er ikke lenger bare et hverdagsplagg, men et stilsikkert go-to plagg som kan brukes til nesten enhver anledning. Det som er så fantastisk med de er at de er klassiske og trendy på samme tid og med riktig bukse og tilbehør vil du være like festkledd i jeans som i kjole eller i en penbukse.

Stylingtips

Jeans kan som kjent kombineres med det meste og med en grundig planlagt garderobe vil du bli klar til en kveld på byen i en fei.

  • Herrer kan for eksempel style jeansen med noen tøffe sneakers og en elegant skjorte eller genser. Er anledningen litt finere vil en fin blazer eller dressjakke og et par pensko være med på å gi antrekket et mer sofistikert uttrykk.
  • Kvinnene kan kombinere jeansen med et par høye hæler, en lekker bluse og en jakke. Ved å legge på litt tilbehør som smykker eller en fin veske så får du med en gang et pyntet antrekk.
  • Ønsker man en litt mer sporty og elegant stil kan en pen t-skjorte/topp og en skinnjakke være likes så fint. Her vil tilbehøret avgjøre hvor pyntet du ønsker at antrekket skal være.
  • Når det gjelder valg av jeans vil en mørkere denim ha en slankende effekt og gi et strammere uttrykk. Lysere modeller derimot vil være med på å fremheve formene og gjøre antrekket mer avslappet.

Nedenfor har vi satt sammen noen fine antrekk til hvordan du kan bli festkledd i jeans . Klikk deg inn og bli inspirert.

Stylingtips