Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Sunflower skinny jeans

Velg farge
Blå: Garmentwashed + Used Blå: Garmentwashed + Used Blå: Stonewashed Blå: Stonewashed Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
899,-

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

5 lommers jeans med god stretch og passform med mid waist, og smale ben. Buksen har beltestropper i linningen, badge i livet bak, og lukkes med jeansknapper og glidelås. Jeansen kommer i tre forskjellige blåfarger. Modellen er 176cm høy og har på seg størrelse S30. Les mer

Mer info

Mer info

5 lommers jeans med god stretch og passform med mid waist, og smale ben. Buksen har beltestropper i linningen, badge i livet bak, og lukkes med jeansknapper og glidelås. Jeansen kommer i tre forskjellige blåfarger. Modellen er 176cm høy og har på seg størrelse S30.

Materialer: 92% bomull, 6% polyester og 2% elastan
Fargekode: D04
Artikkelnummer: 7503875

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler