Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Jeans på jobb for dame

Hvordan se klassisk og fin nok for kontoret i jeans uten å se sjuskete og kjedelig ut? Vi gir deg tipsene til hva for jeans du bør velge og hvordan du kan style den.

Jeansen du bør gå for

Når det gjelder valg av jeans bør man velge en i en mørkere farge uten altfor slitte partier. De er enklest å style og jeans i en jevn farge er også enklere å kombinere med andre plagg, fordi de ikke stjeler oppmerksomheten på samme måte som en mer slitt jeans gjør.

Velg en som ikke sitter for lavt på hoften – en modell som er noe høyere i livet gjør at du ikke trenger å heise opp buksen hver gang du reiser deg opp fra kontorstolen. En høyere modell er også perfekt når man vil ha bluse eller skjorte innenfor jeansen. Velg gjerne en jeans med stretch da det gir høy komfort uten at man må inngå kompromiss på stil.

Hvordan style den?

Her er det viktig å tenke kontraster i antrekket! En sart og delikat bluse er perfekt til en jeans, gjerne toppet med en myk vest eller blazer. De ulike materialene gjør antrekket mer spennende, og nå som det begynner å bli litt varmere ute, kan det lønne seg med å kle seg lag på lag. 

En blazer er alltid fint til og selv om det gjør antrekket mer formelt og pyntet, vil jeansen gi antrekket et mer lekent og avslappet utrykk.

Når det gjelder sko kommer det litt an på jeansen da den kan endre uttrykket etter hva slags type sko du kombinerer den med.  Høyhælte sko er mer pyntet og formelt, mens brogues, loafers eller ballerinasko gir et lettere og mer lekent uttrykk.

Skal du ut og treffe venninner rett etter jobb, er det supert å slippe å reise hjemom for å skifte først. Har du på deg jeans på jobben, kan du bare skifte sko og kanskje slenge på deg noen flere smykker, så er du straks mer pyntet og klar for fest.

1.

Den klassiske varianten

Jeans med blazer er en fin klassiker som er elsket av de fleste. Kombinert med en enkel t-skjorte får du et klassisk, men avslappet jobbantrekk.

SHOP NÅ
Jeans med blazer
2.

Fint og delikat

På kontor er det ingenting i veien å bruke en fin bluse til jeans. Blir det for kjølig i bare blusen på jobb, kan det være fint med en genser hengende over skuldrene.

SHOP NÅ
Jeans med en fin bluse
3.

Casual

For en casual look bruk gjerne et helt sett i denim. Harlow bukse og jakke kommer snart både online og i butikk.

Jeans med cardigan

Få stilen

Johanna jakke MTU
60%
Mellowfield
34 36 38 40 42 44
719,- før 1 799,-
Dani bluse EPC
60%
Blu
34 36 38 40 42 44
359,- før 899,-

Les mer