Gå til innhold

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt

Fem fine jakker til høsten

Vi går mot mørkere tider og behovet for å bytte til en tykkere jakke er her. Klassisk, formelt eller hverdagslig - Vi har samlet fem favoritter som vi vil ha denne høsten og som holder deg varm og stillfull gjennom de kalde månedene.

MANI

Lett jakke

Elegant jakke i ull og viskoseblanding. Jakken er både komfortabel og moteriktig, noe som gjør den fin til de fleste antrekk og som gir deg en jakke du kan bruke under mange år.

SHOP NÅ
Mani jakke fra Mario conti
ROMA

Ullfrakk

En kamelfarget ullfrakk er noe enhver mann bør eie og som gir et elegant løft i høst-/vintergraderoben. Et perfekt valg for deg som vil gå stilfullt gjennom den kalde tiden.

SHOP NÅ
Roma Ullfrakk fra Mario Conti
MALMØ

FRAKK

Klassisk lett vinterfrakk i vannavstøtende kvalitet som er fin både til dress og mer hverdagslige antrekk. At den også er vannavstøtende gjør at den kan brukes store deler av året.

SHOP NÅ
Malmø klassisk vinterfrakk
GINO

PARKA

Er det en jakke du kan stole på i vinter så er det parkas. Med et robust ytterstoff og god isolering holder den både vind og kulde ute. Parkas er en anvendelig jakke som kan brukes til alt, og som holder deg varm og komfortabel hele sesongen

Gino parka
CASPER

ULLFRAKK

Vi får ikke nok av frakker denne sesongen da det utstråler både mystikk og velstand, og som passer perfekt til dress og formelle anledninger. Invester gjerne i en som er nøytral i fargen, så har du en som varer sesong etter sesong.

SHOP NÅ
Casper Ullfrakk

Les mer