Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Fem fine jakker til våren

Endelig blir dagene lysere og behovet for å bytte til en tynnere jakke er her. Vi har samlet fem favoritter til som vi liker denne våren.

1.

Tidløs skinn

Skinnjakken passer til det meste men mange forknipper den nok sammen med jeans og t-skjorte. Uansett hvordan du kombinerer den er skinnjakken en klassiker som bare blir finere jo mer du bruker den.

brun skinnjakke fra Mario conti
2.

Tradisjonell bestselger

Lett jakke med vannavstøtende materiale. Jakken har en tradisjonell passform som gjør den fin til de fleste antrekk og som gir deg en jakke du kan bruke under mange år.

Lett jakke
3.

Lett og varm

Tidløs året rundt jakke som er lett og varm, noe som gjør at den passer de fleste anledninger. Bruke jakken som varmeforsterker under skalljakke eller som ytterjakke alene.

Luc dunjakke fra Jean Paul - grønn
4.

Sporty og teknisk

En sporty og teknisk fritids-/regnjakk. Den har et innvendig meshfôr som regulerer og isolerer, og refleksdetaljer som er strategisk plassert. Fin jakke som både holder deg varm og tørr.

Sporty allværsjakke fra Jean Paul
5.

Klassisk frakk

Klassisk frakk i lett vannavstøtende kvalitet som er fin både til dress og mer hverdagslige antrekk. At den også er vannavstøtende gjør at den kan brukes store deler av året.

Klassisk frakk i sort

Les mer