Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Høstjakker

Høstens fineste jakker til menn

Nå er høsten her og det betyr kaldere vær. Da er behovet for en varmere jakke større. Velg mellom klassiske, formelle eller hverdagslig jakker i både dun, lettere stoff og mer. Hold deg stilfull gjennom hele høsten og vinteren du også.

New Zealand

Dunjakke

Kvalitets dunjakke med 90/10 andedun og 650 i dunspenst. Jakken er laget i komfortabelt teknisk stretchstoff. Perfekt for å holde seg varm gjennom hele høst- og vinterværet. 

SHOP NÅ
New Zealand jakke
Oskar

Dunjakke

Lett quiltet jakke med 90/10 dun og fjær. Jakken har rett fasong - en klassisk jakke alle kommer til å like å ha i klesskapet sitt for høsten.

SHOP NÅ
Oskar dunjakke
Benjamin

Dunvest

Lett klassisk dunvest i 90/10 dun/fjær med 650 cuin dunspenst. Vesten har krage, glidelåslukning, to skråstilte frontlommer og to innerlommer. Perfekt om man ikke ønsker å gå for jakke enda.

SHOP NÅ
Benjamin dunvest
Avoriaz

Dunjakke

Dunjakke fylt med høykvalitets andedun. Denne varme jakken har god krage med avtagbar hette med snøring og god foring. Denne holder deg garantert varm hele høsten og vinteren.

SHOP NÅ
Avoriaz Dunjakke
Kiefer

Vattert jakke

Lun og varm vattert jakke med avtagbar hette med pile fôr og nedfellbare refleksbånd i sidene. Gir deg både varme i høstkulden og synlighet i mørket.

SHOP NÅ
Kiefer Jakke
Down under

Dunjakke

Lett og myk dunjakke med smale tunneler i 90/10 dun og fjær. Jakken har elastikk i kanten nede og på ermene, innerlomme med glidelås og to vertikale glidelåslommer. En perfekt jakke til hverdagen og jobb.

SHOP NÅ
Down under dunjakke

Les mer