Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

HØSTENS FRAKKTREND - EN STILFULL GUIDE:

Oppdag den ultimate guiden for frakker til herre. Hvor vi utforsker de seneste trender innen herremote og gir deg råd om hvordan du kan velge den perfekte ytterbekledningen for enhver anledning. Fra klassiske dresser til avslappede hverdagsantrekk. Hvilken fasong og modell skal du egentlig velge? Her er guiden som hjelper deg å finne den riktige ytterjakken!

Harrison frakk fra Vesbar til 2999,-

En velvalgt frakk kan være kronen på verket i enhver manns garderobe, og den er mer enn bare et plagg for å holde deg varm.

 

Frakken er et uttrykk for stil, personlighet og funksjonalitet. Enten du beveger deg i formelle forretningsmøter, tar en avslappet spasertur i byen, eller står ansikt til ansikt med vinterkulden, er det å velge den rette frakken viktig. Denne omfattende guiden tar deg gjennom alt du trenger å vite om å velge, style, og ta vare på din herre-frakk, uansett anledning eller sesong.

Høstens frakk - guiden skreddersydd til deg

Høsten er tiden for å oppgradere garderoben. Enten du foretrekker tidløse klassikere eller ønsker å eksperimentere med moderne trender, har vi satt sammen en guide som hjelper deg med å finne den perfekte høstfrakken.

Forstå forskjellen mellom en jakke og en frakk:

 • En jakke er generelt kortere i lengde og lettere i vekt enn en frakk. Jakker brukes ofte i mer uformelle sammenhenger.
 • En frakk er vanligvis lengre, ofte går den ned til knærne eller enda lenger, og er tyngre og varmere. Frakker brukes ofte i mer formelle eller kalde værforhold.

 

Velg riktig stil:

 • Ullfrakk: En godt tilpasset ullfrakk er en tidløs investering. Den gir deg varme og stil, og den kan enkelt kombineres med dressbukser for en formell anledning eller med jeans for en mer uformell setting. 

 • Trenchcoat: En klassisk trenchcoat er alltid en sikker vinner. Denne sesongen ser vi dem i en rekke farger, fra tradisjonelt khaki til dyp marineblå. En trenchcoat er ideell for overgangsværet og gir et sofistikert preg til både formelle og uformelle antrekk.
 • Peacoat: Peacoaten er en kort, dobbeltspent frakk med brede revers og ofte laget av ull. Den gir et klassisk, maritimt utseende.
 • Overfrakk: Overfrakker er allsidige og passer til de fleste anledninger. En overgangsfrakk er perfekt for de dager da været er uforutsigbart. Den er vanligvis laget av lettere materiale og fungerer bra over et lag med strikk eller skjorte. Overgangsfrakker er tilgjengelige i forskjellige stiler, inkludert enkeltradet, dobbeltspent og knappeløs.
 • Dunfrakk: En dunfrakk er perfekt for svært kalde værforhold. Den er fylt med varmende dun og kan være lang eller kort.

 

Tenk på passform:

 • Passformen er avgjørende for hvordan frakken ser ut og føles på deg. En godt tilpasset frakk skal være komfortabel og fremheve kroppens naturlige form. Gå gjerne til en skredder for å få tilpasset frakken om nødvendig.

Materiale og sesong:

 • Vurder hvilket materiale frakken er laget av. Ull er et populært valg for frakker da det er varmt og puster godt. For kalde vintre kan du vurdere en frakk med pelsfôr eller dunfylling.

Fargevalg: 

 • Svart, grått, marineblått og beige er gode fargevalg for frakker da de er allsidige og enkle å matche med andre plagg i garderoben. Et sikkert fargevalg for en tidsløs frakk som aldri går av moten. 

Vedlikehold:

 • Følg vaske- og retningslinjene på etiketten for å holde frakken i god stand. Vask og vedlikehold er beskrevet under hver frakk hos oss. 

Stylingtips:

 • Bruk frakken med en skjorte, slips og dressbukser for en formell look.
 • For en mer uformell stil, kan du kombinere frakken med jeans og en t-skjorte.
 • Du kan også legge til et skjerf nå som vi går mot kaldere tider.

 

Husk at det viktigste er at du føler deg komfortabel og selvsikker i frakken din, uansett hvilken stil du velger.

 

Topp 3 frakker for menn: Kvalitet, stil og komfort

 

Klassisk ullfrakk

En tidløs investering

Vesbar - baldwin frakk er en klassisk helforet ullfrakk i melert ullblanding. Frakken har ståkrage med knapper,  fire gode ytterlommer, to innerlommer med glidelås, skjult knappestolpe i front og splitt bak. Finnes også i fargen blå: sky captain

Shop nå
Overfrakk

Allsidig og praktisk

Skyfall frakk er en lett frakk i bomullsblanding med innvendig fôr, halvhøy krage og skjult frontknepping. Frakken har stikklommer, bærestykke, splitt bak og to gode innerlommer. Dette er frakken for deg om du leter etter en trendy, sofistikert og stilrik frakk til garedroben.

shop nå
Beige ullfrakk

Høstens trend

Vesbar - harrison frakk er en klassisk frakk med smale slag i behagelig ullblanding. Frakken er helfôret, lukkes med tre knapper, har splitt bak, to skrå frontlommer og en praktisk innerlomme. Et must i herregrarderoben!

shop nå