Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Slik matcher du skjorten med genser

Like fin og selvklar som skjorten er alene er den i kombinasjon med en genser. I denne guiden gir vi deg tips som kanskje kan inspirere deg til noen nye kombinasjoner.

Skjorte og genser er en sikker vinner til alle anledninger og kan dresses opp og ned akkurat slik du selv ønsker og ut fra hvilken type skjorte og genser som du velger.

Vårlig mønster

Kombinere sesongens genser med en mønstrete skjorte i friske toner for et trendy antrekk som passer til de fleste anledninger. Dette er et klassisk antrekk som er fint nå til våren og den mønstrete skjorten er med på å gjøre antrekket litt mer spennende.

Mønstret skjorte

Klassisk blå

En sikker vinner er den klassisk på ton-i-ton kombinasjonene som de fleste menn elsker. En skjorte under en rundhalset genser gjør at kragen holder seg fint på plass er et godt tips for et stilsikkert antrekk.

Klassisk blå

Farget skjorte

Et vårlig antrekk får du ved å kombinere en skjorte i en sprek farge med en cardigan. På de kjølige dagene er dette en sikker vinner som kan brukes både til jobb og selskap, du bestemmer hvor pyntet antrekket blir ut fra hva du bruker av bukser og sko.

Rutete skjorte

Se alle skjorter

Få stilen

Fenton skjorte O68
SALG 50%
Vesbar
S M L XL XXL
599,- før 1 199,-
Ethan cardigan I3D
SALG 50%
Vesbar
S M L XL XXL
649,- før 1 299,-

Skjorter Les mer