Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Jeansguide herre - modell

Jeansguide: Herre

Det finnes mange ulike jeansmodeller til herre, og uansett om du foretrekker bukser som er tettsittende hele veien eller modeller som har mer plass til lårene, har VIC en jeans som passer for deg.

Jeans er det mest ikoniske plagget som finnes og et av viktigste plagget i guttas garderobe. Men å finne riktig jeans er ikke alltid det enkleste – i denne guide vil vi hjelpe deg å finne den perfekte jeansen for deg.

Det første du må ta stilling til er om du liker din jeans skinny, slim eller regular. Når du først har funnet din passform kan du velge mellom ulike vasker, fra lys til mørk, og fra rene til mer tøffe og slitte. Jeans til enhver anledning, helt enkelt.

SKINNY

Dette er passformen for deg som liker din jeans tettsittende rundt sete, lår og legger. Alle våre skinny jeans kommer i gode stretchkvaliteter slik at buksene er gode og behagelige i brukt. En av våre skinny varianter er Alain fra Jean Paul (som vises på bildet). Denne kommer for eksempel i flere varianter med Hyperstretch som er vår mest komfortable stretchkvalitet. Her får du en jeans med stor god elastitet og selv om buksen sitter tett vil den oppleves som svært komfortabel. 

Alain Legend Blu JeansAlain Jeans

SLIM

Jeans i slim passform kjennetegnes av at den smal i både legg og lår, men ikke helt tettsittende. Dette er buksen for deg som ønsker en smal silhuett uten at buksen sitter helt tett. På bildet ser du Slim Will jeans fra Henry Choice som er en 5-lommers stretch jeans med god passform og vintage uttrykk.

Slim passformSlim Will

REGULAR

Regular er passformen for deg som ønsker buksen løs i sete og lår. Her kan du få litt forskjellige varianter i leggen og kan velge om du vil ha en bukse som smalner av eller om du vil ha den løs hele veien. Vi har flere forskjellige jeans i regular passform, en av dem er Regular Rod Blue Comfort jeans fra Henry Choice som er en fin regular jeans med avsmalnende ben som passer de fleste.

Regular Ralph Comfort jeansRegular Rod

Se alle bukser og Jeans

Sesongens bestselgere

Les mer