Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Jeansguide herre - modell

Jeansguide: Herre

Det finnes mange ulike jeansmodeller til herre, og uansett om du foretrekker bukser som er tettsittende hele veien eller modeller som har mer plass til lårene, har VIC en jeans som passer for deg.

Jeans er det mest ikoniske plagget som finnes og et av viktigste plagget i guttas garderobe. Men å finne riktig jeans er ikke alltid det enkleste – i denne guide vil vi hjelpe deg å finne den perfekte jeansen for deg.

Det første du må ta stilling til er om du liker din jeans skinny, slim eller regular. Når du først har funnet din passform kan du velge mellom ulike vasker, fra lys til mørk, og fra rene til mer tøffe og slitte. Jeans til enhver anledning, helt enkelt.

SKINNY

Dette er passformen for deg som liker din jeans tettsittende rundt sete, lår og legger. Alle våre skinny jeans kommer i gode stretchkvaliteter slik at buksene er gode og behagelige i bruk. En av våre skinny varianter er Alain fra Jean Paul. Denne kommer for eksempel i flere varianter med Superstretch som er vår mest komfortable stretchkvalitet. Her får du en jeans med stor god elastitet og selv om buksen sitter tett vil den oppleves som svært komfortabel. 

Alain Legend Blu JeansAlain

Liker du passformen til Alain, så er Skinny Sid et fint alternativ som er tilnærmet lik i passformen, men som tilbyr litt andre vasker. Vil du ha en helt tettsittende jeans, er Skinny Stan fra Henry Choice alternativet for deg. Det er vår mest tettsittende jeans til herre. 

SLIM

Jeans i slim passform kjennetegnes av at den smal i både legger og lår, men ikke helt tettsittende. Dette er buksen for deg som ønsker en smal silhuett uten at buksen sitter helt tett. På bildet ser du Slim Will jeans fra Henry Choice som er en 5-lommers stretch jeans, kjennetegnet til denne passformen er at den er ledig i sete og lår, men siter godt i leggen.

Slim passformSlim Will

Ser du etter en bukse i slim passform, men vil ha et alternativ til Slim Will så har vi Slim Leroy som er litt smalere i sete og lår en Slim Will, men fortsatt har den smale leggen. Vil du ha en smal jeans, men ikke ha den tettsittende i leggen, så er Slim Bill et fint alternativ. 

REGULAR

Regular er vår mest populære passform. Dette er passformen for deg som ønsker buksen løs i sete og lår. Her kan du få litt forskjellige varianter i leggen og kan velge om du vil ha en bukse som smalner av eller om du vil ha den løs hele veien. Regular Pierre, Regular Ralph og Regular Arne er tre varianter som er tilnærmet like i passformen, og dette er jeans som er fint til deg som ønsker en bukse som sitter løst i sete, lår og legg uten at buksen blir baggy. 

Regular Ralph Comfort jeansArne Jeans

Ønsker du en bukse som er løs opptil, men likevel sitter litt tettere i leggen, så er Regular Rod alternativet for deg.

LOOSE

Loose er passformen for deg som ønsker buksen løs i sete og lår, samtidig som den har vide ben. Loose Lenny fra Henry Choice har ledig setevidde, normal livhøyde og vide ben. Dette er vår ledigste passform. Denne buksen gir et avslappet og trendy uttrykk.

Loose Lenny

Se alle bukser og Jeans

Sesongens bestselgere

Les mer