Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Morsdagsgaver til 5 ulike supermødre

Søndag 12. februar er det morsdag og dagen for å feire våre flotte supermødre. Hva er vel hyggeligere enn å gi mor en personlig oppmerksomhet som matcher hennes livsstil og personlighet? For å hjelpe deg litt på vei har vi her samlet 5 ulike supermødre og matchende morsdagsgaver!

1. Den sporty moren

Er moren din en aktiv sjel med et stort hjerte for bevegelse og høy puls? Overrask henne på morsdagen med ergonomiske sneakers, en lett dunjakke som også kan brukes som mellomlag, eller en anvendelig hverdagskjole som passer hennes aktive livsstil.

2. Den hjemmekjære moren

Her har vi samlet flotte morsdagsgaver til mødre som ønsker å skape en lun og varm stemning i hjemmet. Hun er like glad i å invitere på middag, brunch eller et glass med noe godt i som rolige hjemmekvelder i sine mest komfortable klær!

3. Frysepinnen - moren som liker det godt og varmt

Er moren din en skikkelig frysepinne kan du overraske henne med et par varme tøfler eller et lunt skjerf så hun holder bedre på varmen. Vi har også fantastiske duftlys som både varmer og lukter godt - en perfekt og sikker morsdagsgave!

4. Den fargerike moren

Har moren din en fargerik garderobe og er glad i å mikse både mønstre og sterke fargetoner? Under har vi plukket ut vårens favoritter til supermødre som foretrekker en glad og leken look!

5. Den klassiske moren

Til mødre med en klassisk og minimalistisk stil anbefaler vi ensfargede basisplagg i sikre fargetoner og gode materialer. Tilbehør som perleøredobber, et enkelt halskjede eller et stilsikkert belte kompletterer den klassiske stilen. Våger du å overraske henne på morsdagen med et mønstret plagg, anbefaler vi tidløse polka dots eller enkle striper.

Tilbake til Inspired by Living »