Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Katinka dunkåpe

749,- før 2 499,-
Velg farge
Grønn: Dusky Green Grønn: Dusky Green
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Dunkåpe i myk og lett kvalitet med fyll av 90% dun og 10% fjær. Kåpen har avtagbar hette, 2 way glidelås i dempet gullfarge i front. vertikale glidelåslommer, elastikk nederst på ermet og splitter i siden med gullfargede logotrykknapper. Feminin passform og lengde ca til rett ovenfor kneet. Modellen er 177cm høy og har på seg størrelse 36.

Materialer: 100%nylon. Vattering: 90%andedun, 10%fjær
Fargekode: GKJ
Artikkelnummer: 7502710

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Tørketromles med tennisballer på lav varme(50c) i minimum 4 timer. Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett