Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Tully jakke

Velg farge
Rosa: Azalea Pink Rosa: Azalea Pink
2 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Kort jakke i myk ullblanding med krage og glidelås i front. Jakken har vertikale lommer i panelsøm, to brystlommer med klaff og trykknapp, kneppet mansjett på ermet og innvendig matchende fôr. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36. Les mer

Mer info

Mer info

Kort jakke i myk ullblanding med krage og glidelås i front. Jakken har vertikale lommer i panelsøm, to brystlommer med klaff og trykknapp, kneppet mansjett på ermet og innvendig matchende fôr. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36.

Materialer: 70%polyamid, 30%ull
Fargekode: MOI
Artikkelnummer: 7502857

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Kun rens.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler