Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Bay bluse

Velg farge
Blå: Nebulas Blue Blå: Nebulas Blue
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Delikat mønstret peplumbluse i lett bomullskvalitet med rund hals og åpning med knapp i nakken. Blusen har ballongerm med rynker og sømdetalj ved skulderen. Høy knappet mansjett. Ledig passform med elastikk i livet. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36. Les mer

Mer info

Mer info

Delikat mønstret peplumbluse i lett bomullskvalitet med rund hals og åpning med knapp i nakken. Blusen har ballongerm med rynker og sømdetalj ved skulderen. Høy knappet mansjett. Ledig passform med elastikk i livet. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36.

Materialer: 100%bomull
Fargekode: EOV
Artikkelnummer: 7503441

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Tåler ikke tørketrommel.

Strykes i fasong på lav varme

Må ikke bløtlegges

Vaskes med tilsvarende farger.

Kan renses. Opptil 5%krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler