Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Skjorter til enhver anledning

Skjorten er et elsket plagg i skapet til de fleste menn. Det er et plagg som kan brukes til alle anledninger og som det er lett å bli glad i.

Når du kjøper skjorter er lurt å tenke igjennom hva du skal bruke skjorten til slik at du får en skjorte som er lett å kombinere med andre plagg og som gjør at du har gode kombinasjonsmuligheter.

1.

Klar for fest

Den hvite skjorten er en klassiker som alle menn bør ha i klesskapet. Å kombinere den med dress er alltid en sikker vinner, antrekket kan du dresse opp eller ned ved å velge om du vil bruke slips eller ikke.

KJØP NÅ
Skjorte med dress
2.

Avslappet pen

For en klassisk kombinasjon kan en blazer til skjorten aldri bli feil. Med en blå skjorte til blazer, chinos og boots får du et avslappet og pent antrekk til de fleste av høsten festligheter.

KJØP NÅ
Chinos og blazer
3.

Casual look

Bruk en overskjorte for å gjøre antrekket røffere og mer spennende.Gå gjerne for en bukse i samme nyanse for en harmonisk look. Overskjorten er perfekt å bruke inne når det er kaldt og som en jakke når været blir varmere. 

KJØP NÅ
4.

Uformell og stilig

Kombiner den klassiske blå skjorten og et par chinos med sneakers eller et par kule boots, så blir du stilig i et uformelt antrekk som passer både til jobb og fest.

KJØP NÅ
Penskjorte med chinos
5.

MØNSTER

Gå for en skjorte mønster for å skape en vårlig look. Kombiner skjorten med et par jeans eller en chinos og du har et behagelig og stilig antrekk. 

KJØP NÅ
Klassisk blå skjorte

Få stilen

Ford skjorte EM6
60%
Vesbar
S M L XL XXL
439,- før 1 099,-

Skjorter Les mer