Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Skjorter til enhver anledning

Skjorten er et elsket plagg i skapet til de fleste menn. Det er et plagg som kan brukes til alle anledninger og som det er lett å bli glad i.

Når du kjøper skjorter er lurt å tenke igjennom hva du skal bruke skjorten til slik at du får en skjorte som er lett å kombinere med andre plagg og som gjør at du har gode kombinasjonsmuligheter.

1.

Klar for fest

Den hvite skjorten er en klassiker som alle menn bør ha i klesskapet. Å kombinere den med dress er alltid en sikker vinner, antrekket kan du dresse opp eller ned ved å velge om du vil bruke slips eller ikke.

KJØP NÅ
Skjorte med dress
2.

Avslappet pen

For en klassisk kombinasjon kan en blazer til skjorten aldri bli feil. Med en blå skjorte til blazer, chinos og boots får du et avslappet og pent antrekk til de fleste av høsten festligheter.

KJØP NÅ
Chinos og blazer
3.

Casual look

Bruk en denimskjorte for å gjøre antrekket røffere og mer spennende. Med en denimskjorte sammen med jeans er du kledd for de fleste anledningene og kan ta dagen som den kommer.

KJØP NÅ
Denim skjorte
4.

Uformell og stilig

Kombinere den klassiske blå skjorten og et par chinos med et fint flettebelte og boots, så blir du stilig i et uformelt antrekk som passer både til jobb og fest.

KJØP NÅ
Penskjorte med chinos
5.

Ton-i-ton

Gå for en skjorte med ton-i-ton mønster. Det gir skjorten et rolig uttrykk samtidig som den oppleves mer interessant enn en ensfarget skjorte. Kombiner den med en brun chinos og du er klar for de fleste anledninger. 

KJØP NÅ
Klassisk blå skjorte

Få stilen

Wayne overshirt D03
70%

Henry Choice Wayne overshirt

299,- før 999,-
Leone skjorte E8Q
50%

Mario Conti Leone skjorte

449,- før 899,-
Wilmer Skjorte EM6
50%

Vesbar Wilmer Skjorte

499,- før 999,-

Skjorter Les mer