Gå til innhold

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt

Skjorter til enhver anledning

Skjorten er et elsket plagg i skapet til de fleste menn. Det er et plagg som kan brukes til alle anledninger og som det er lett å bli glad i.

Når du kjøper skjorter er lurt å tenke igjennom hva du skal bruke skjorten til slik at du får en skjorte som er lett å kombinere med andre plagg og som gjør at du har gode kombinasjonsmuligheter.

1.

Klar for fest

Den blå skjorten er en klassiker som alle menn bør ha i klesskapet. Å kombinere den med dress er alltid en sikker vinner, antrekket kan du dresse opp eller ned ved å velge om du vil bruke slips eller ikke.

Skjorte med dress
2.

Avslappet pen

For en klassisk kombinasjon kan en blazer til aldri bli feil. Med en hvit skjorte til blazer, chinos og sneakers får du et avslappet og pent antrekk til de fleste av høstens festligheter.

Chinos og blazer
3.

Casual ruter

Bruke en rutete skjorte for å gjøre antrekket mer spennende. Med litt farge og mønster i et antrekk med jeans er du kledd for de fleste anledningene og kan ta dagen som den kommer.

Rutete skjorte
4.

Uformell og stilig

Kombinere en pen mønstrete skjorte og et par klassiske chinos med et fint flettebelte og sneakers, så blir du stilig i et uformelt antrekk som passer både til jobb og fest.

Penskjorte med chinos
5.

Klassisk blå

Du kan aldri få for mange blå skjorter. Klassiske skjorte i lys blå nyanse er superfin sammen med en mørk jeans. Bruk den under en genser og brett opp armene for et litt mer uformelt antrekk.

Klassisk blå skjorte
Skjorter

Les mer