Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

5 fine skjorter menn bør ha i skapet

Skjortene som vil redde deg til enhver anledning.

Uansett anledning er skjorten alltid en sikker vinner og som vil få enhver mann til å se velkledd ut.

Ensfargede, ruter, denim eller mønstret. Det finnes flere typer skjorter å velge mellom der ute og ved å tilføre garderoben litt flere varianter, har man mulighet til å veksle mellom skjortene til ulike anledninger.

Her er 5 fine varianter for denne våren som vi mener alle menn bør ha i klesskapet.

 

 

 

Mønstret

Robert Printed Skjorte

En mønstret skjorte kan virke dristig eller vågalt for noen, men det er også en skjorte som gir mer karakter og et skarpt og sofistikert utseende. Gå for en med ensfarget print og du får en skjorte som er super tøff alene eller under en blazer til fest.

SHOP NÅ
Robert Printed Skjorte
Ruter

Rapael Skjorte

For en mer sporty og avslappet stil er den rutete skjorten helt perfekt. En allsidig klassiker som er en nødvendighet i enhver garderobe. Med et par jeans og sneakers til får man en komfortabel og avslappet weekend look.

SHOP NÅ
Ensfarget

Tony Skjorte

En ensfarget skjorte er alltid greit å ha og gjerne en med litt farger som vil gi antrekket et løft. Gå for lette materialer som bomull og lin denne sesongen og du får en skjorte du fint kan bruke på jobb og i mindre høytidelig selskap.

SHOP NÅ
Tony Skjorte
Denim

Josh Denim Skjorte

Er det noe alle menn bør ha i skapet så er det en denim skjorte, og hvorfor ikke da en som er småmønstret for å gjøre den litt mer spennende? Skjorten kan dresses opp og ned alt etter behov og passer perfekt til et par jeans, chinos eller elegante bukser.

SHOP NÅ
Josh Denim Skjorte
Smårutet

Fabien Skjorte

En trenger alltid en uformell skjorte som ikke er like «stiv» som en dresskjorte. Da er en smårutet skjorte helt perfekt. Ved å bruke den til et par mørke jeans eller under en blazer får du et pyntet antrekk uten at det blir for formelt.

SHOP NÅ

Les mer