Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

 

5 fine skjorter menn bør ha i skapet

Skjortene som vil redde deg til enhver anledning.

Uansett anledning eller tid på året er skjorten alltid en sikker vinner og som vil få enhver mann til å se velkledd ut.

Ensfargede, ruter, denim eller mønstret. Det finnes flere typer skjorter å velge mellom der ute og ved å tilføre garderoben litt flere varianter, har man mulighet til å veksle mellom skjortene til ulike anledninger.

Her er 5 fine varianter som vi mener alle menn bør ha i klesskapet.

Mønstret

Ancona Skjorte

En mønstret skjorte kan virke dristig eller vågalt for noen, men det er også en skjorte som gir mer karakter og et skarpt og sofistikert utseende. Gå for en med ensfarget print så får du en skjorte som også har en slankende effekt. Super tøff alene eller under en blazer til fest.

SHOP NÅ
Ancona Skjorte
Ruter

Afternoon Skjorte

For en mer sporty og avslappet stil er den rutete skjorten helt perfekt. En allsidig klassiker som er en nødvendighet i enhver garderobe. Med et par jeans og sneakers til får man en komfortabel og avslappet weekend look.

SHOP NÅ
Ensfarget

Barlo Skjorte

En ensfarget skjorte går aldri av moten og med en litt mørkere variant får man en skjorte som fint kan brukes på jobb og i mindre høytidelig selskap. Velg en i børstet bomull nå til vinteren så får du en skjorte som føles varm og behagelig på.

SHOP NÅ
Barlo Skjorte
Denim

Basic Denim Skjorte

Er det noe alle menn bør ha i skapet så er det en denim skjorte. Den er tidløs og avslappende, samtidig som den gir et stilig utseende. Skjorten kan dresses opp og ned alt etter behov og passer perfekt til et par jeans, chinos eller elegante bukser.

SHOP NÅ
Basic Denim Skjorte
Smårutet

Kevin Poplin Skjorte

En trenger alltid en uformell skjorte som ikke er like «stiv» som en dresskjorte. Da er en smårutet skjorte helt perfekt. Ved å bruke den til et par mørke jeans eller under en dress får du et pyntet antrekk uten at det blir for formelt.

SHOP NÅ