Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 1000,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

5 fine skjorter menn bør ha i skapet

Slik blir du velkledd til enhver anledning

Uansett anledning er skjorten alltid en sikker vinner og som vil få enhver mann til å se velkledd ut. Ensfargede, ruter, denim eller mønstret. Det finnes flere typer skjorter å velge mellom der ute og ved å tilføre garderoben litt flere varianter, har man mulighet til å veksle mellom skjortene til ulike anledninger. Her er 5 fine varianter for denne høsten som vi mener alle menn bør ha i klesskapet.

Ensfarget

Logan Skjorte

En ensfarget skjorte er alltid greit å ha og gjerne en med litt farger som vil gi antrekket et løft. Gå for lette materialer som bomull og lin denne sesongen og du får en skjorte du fint kan bruke på jobb og i mindre høytidelig selskap.

KJØP NÅ
Logan Skjorte
Ruter

Andy Skjorte

For en mer sporty og avslappet stil er den rutete skjorten helt perfekt. En allsidig klassiker som er en nødvendighet i enhver garderobe. Med et par jeans og sneakers til får man en komfortabel og avslappet weekend look.

SHOP NÅ
Skjortejakken

Ernest Overskjorte

Møt høsten velkledd og stilsikker. Skjortejakken har kommet for å bli og er den ultimate kombinasjonen mellom en jakke og en skjorte. Den kan brukes til mange anledninger og holder deg varm samtidig som du holder stilen. 

KJØP NÅ
Mønstret

Wilmer Skjorte

En mønstret skjorte kan virke dristig eller vågalt for noen, men det er også en skjorte som gir mer karakter og et skarpt og sofistikert utseende. Gå for en med et rolig print og du får en skjorte som er tøff alene eller under en blazer til fest.

KJØP NÅ
Denim

Jean Paul Denim Skjorte

Er det noe alle menn bør ha i skapet så er det en denim skjorte. Skjorten kan dresses opp og ned alt etter behov og passer perfekt til et par jeans, chinos eller elegante bukser.

SHOP NÅ

Les mer