Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Koselig strikk til hele sesongen

Våren er snart her og været blir varmere. Likevel er det deilig å ha en strikkegenser på lur til de litt kaldere dagene og kveldene. Vi viser deg våre fineste strikkegensere denne sesongen.

En strikkegenser er alltid en vinner i en hver garderobe. Selv om vi nå går en varmere tid i møte, vil vi fortsatt møte kalde dager, selv på sommeren. Vi har et stort utvalg av strikk denne sesongen, både når det gjelder farger og passformer. Velger du en genser i ull eller ullblanding vil du også ha en genser som holder deg varm hele sesongen. 

Nydelig kongeblå genser i 100% merinoull med krage og overlappende v-hals. Du finner North Polo Genser fra BLU her.

Lekker genser med v-hals i 100% merinoull. Stripene gir den et lekent uttrykk. Genseren har splitter i siden og ledig passform. North v-hals Genser fra BLU finner du her.

Behagelig genser i ribbestrikket lett bomull. Glidelåsen i halsen gor den et trendy uttrykk og den lyse fargen passer til det aller meste. Ollie Genser fra BLU kommer snart både på nett og i butikk. 

Delikat strikkejakke i myk ullblanding og en nydelig lavendelfarge. Denne er en sikker vinner i garderoben denne sesongen og kan brukes til mange anledninger. En cardigan er alltid greit å ha med seg. Nanna Strikkejakke fra Mellowfield finner du her.

Frisk genser i en deilig viskoseblanding. Den spreke fargen spriter opp et hvert antrekk denne sesongen. Genseren har en lett oversized passform. Bretagne Genser fra Mellowfield kommer snart på nett og i butikk.

 

Les mer