Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Koselig strikk til hele sesongen

Våren er snart her og været blir varmere. Likevel er det deilig å ha en strikkegenser på lur til de litt kaldere dagene og kveldene. Vi viser deg våre fineste strikkegensere denne sesongen.

En strikkegenser er alltid en vinner i en hver garderobe. Vi har et stort utvalg av strikk denne sesongen, både når det gjelder farger og passformer. Velger du en genser i ull eller ullblanding vil du også ha en genser som holder deg varm hele sesongen. 

Nydelig lyseblå genser i 100% merinoull med krage og overlappende v-hals. Du finner North Sjalskrave Genser fra BLU her.

Grovstrikket cardigan i myk ullblanding med flettestrikk i front og lang raglanerm. Ina cardigan fra Mellowfield finner du her. 

Genser i delikat melert ullblanding med lang ballongerm med puff og høy ribbestrikket mansjett. Genseren har rund hals og ledig passform. Marion Pufferm Genser fra Mellowfield finner du her.

Lekker genser strikket i myk ullblanding. Genseren har høy hals og oppbrett på ermene. Ledig passform og ribbestrikkede vrangborder. Marion Høyhalset Genser fra Mellowfield finner du her

Frisk genser i en deilig viskoseblanding. Den spreke fargen spriter opp et hvert antrekk denne sesongen. Genseren har en lett oversized passform. Bretagne Genser fra Mellowfield kommer snart på nett og i butikk.

 

Les mer