Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 1000,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Riccovero x VIC

The last thing you put on is the first thing they notice!

LIMITED EDITION
RICCOVERO X VIC
COMING SOON

 

Vi lanserer nå 3 Riccovero kåper eksklusivt for VIC. Kåpene er limited edition og selges kun i et begrenset antall.

LANSERING TORSDAG 29. SEPTEMBER KL 09:00
Kåpene vil bli tilgjengelige i butikk og online

 

SLIK TAR DU VARE PÅ KÅPEN DIN

Dette unike designet er laget spesielt for VIC av Riccovero. Stoffet er av høyeste kvalitet produsert i Europa, og den spesielle vevingen og produksjonen skaper det myke komfortable stoffet. Alle stoffene vi bruker fyller EU sine strengeste krav til bærekraft og dyrevern.

I Riccovoro´s DNA ligger ikke bare å design, men også dette med å konstruere plagg. De har lang erfaring med mønsterkonstruksjon og dette er en viktig grunnpilar for å skape et produkt som både ser bra ut og som føles riktig når man bærer det. Ikke minst produserer Riccovero all konfeksjon i Europa der det er god fagkunnskap om konfeksjon og mange mange års erfaring med skreddersøm.

For at kåpen din skal vare i mange år fremover anbefaler vi å gå over den med en nuppekan. Denne får du med når du kjøper kåpen. Denne er mild mot stoffet og fjerner eventuell nupping skånsomt og effektivt. Vi anbefaler å lufte kåpene med høyt innhold av ull isteden for å rense ofte. Når et plagg består av såpass mye ull er lufting meget effektivt og godt for plagget.

Unngå mest mulig bruk av kjemikalier. Ikke stryk kåpen om den han blitt krøllet på reise, men damp den med en steamer. Bruk en kleshenger med brede skuldre når kåpen henges på plass, dette holder fasongen på skulder, skulerputer og ermer.

Legg gjerne kåpen i en dresspose når du skal ha den med på reise, så vil den holde seg nydelig på hele reisen – og ikke minst når du kommer hjem. Denne posen får du selvfølgelig av oss.