Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Riccovero x VIC

The last thing you put on is the first thing they notice!

LIMITED EDITION
RICCOVERO X VIC
WE ARE LIVE

Vi har nå lansert 3 Riccovero kåper eksklusivt for VIC. Kåpene er limited edition og selges kun i et begrenset antall. Kåpene vil være tilgjengelige i butikk og online. 

Det unike designet er laget spesielt for VIC av Riccovero Woman. Stoffet er av høyeste kvalitet produsert i Europa, den spesielle vevingen og produksjonen skaper det softe komfortable stoffet. Alle stoffene som er brukt fyller EU sine strengeste krav til bærekraft og dyrevern. 

I Riccoveros DNA ligger ikke bare å designe klær, men å konstruere plagg, de har lang erfaring med mønsterkonstruksjon og dette er en viktig grunnpilar for å skape produktene. Med god fagkunnskap om konfeksjon og mange års erfaring med skreddersøm, er dette kåper med en passform som både ser bra ut og føles bra når du bruker den. 

TA VARE PÅ KÅPEN DIN

Kåper med stoff som har lengre «hår» kan kreve noe mere vedlikehold enn kåper med stoff uten lengre «hår». Vi anbefaler bruk av nuppekam for å fjerne eventuell nupping. Dette er mildt mot stoffet og fjerner eventuell nupping skånsomt og effektivt. 
 
Luft kåpen istedenfor å rense ofte. Når det er høy % av ull er lufting meget effektivt og godt for plagget. Unngå mest mulig bruk av kjemikalier. Ikke stryk kåpen om den han blitt krøllet på reise, men damp den med en steamer.
 
Bruk en kleshenger med brede skuldre når kåpen henges, dette holder fasongen på skulder, skulderputer og arm så mye bedre enn på en smal henger.
 
Putt kåpen i en dresspose når du skal ha den med på reise så vil den holde seg nydelig hele reisen – og ikke minst når du kommer hjem.

 

Calli Winter Trench AIJ
50%
Riccovero
34 36 38 40 42 44
2 799,- før 5 599,-
Cashet vinter kåpe EN3
50%
Riccovero
34 36 38 40 42 44
2 499,- før 4 999,-
Eva kort kåpe A9N
50%
Riccovero
34 36 38 40 42 44
2 649,- før 5 299,-