Gå til innhold

En genser - tre stiler

Vi har stylet en strikkegenser på 3 forskjellige måter, som viser enkelt hvordan du kan style favorittgenseren i høst.

En god strikkegenser hører årstiden til og er kanskje det mest elskede plagget vi har i høst. Når kulden melder seg frister det å pakke seg inn i deilige strikkeplagg.

Vi har tatt for oss én strikkegenser fra BLU for å vise deg 3 ulike måter til hvordan du kan kombinere genseren, slik at du beholder stilen og varmen i høst.

Hverdag

Strikkegenser sammen med jeans er en klassiker og en god gjenganger hos de aller fleste av oss. Ønsker du å gjøre stilen mer feminin, kan du bruke en skjorte som stikker litt frem under genseren, så får du en mer elegant, men samtidig kul hverdagslook. Ved å tilføre litt accessories og et par høyhælte sko kan du like gjerne bruke antrekket på kontoret.

Strikk til jeans

Genser BLU, 799 kr. Skjorte Jean Paul, 799 kr. Bukse Jean Paul, 1199 kr. Støvletter Steve Madden, 1699 kr.

Trendy

Gi antrekket en mer trendy look. Kombiner strikkegenseren med et skinnskjørt og du vil skape en kul kontrast som gir et spennende uttrykk. Med et par støvletter og en tykk strømpebukse til er du klar for kaldere dager, enten du skal på fest eller lunsj med venninnene dine.

Strikkegenser med skinnskjørt

Genser BLU, 799 kr. Skinnskjørt BLU, 1999 kr. Støvletter Steve Madden, 1699 kr.

Lag-på-lag

Er du lei bukse og ønsker å gjøre en liten hverdagstvist, kan du slenge strikkegenseren over en kjole. Da gir du antrekket et helt nytt uttrykk ved at kjolen fungerer som et skjørt, og du får en veldig fin lag-på-lag effekt som holder deg varm samtidig som du ser lekker ut.

Strikkegenser over kjole

Genser BLU, 799 kr. Kjole Donna, 999 kr. Veske Pourchet, 799 kr.