Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

En genser - tre stiler

Vi har stylet en strikkegenser på 3 forskjellige måter, som viser enkelt hvordan du kan style favorittgenseren denne våren.

En god strikkegenser er kanskje det mest elskede plagget vi har i garderoben.

Vi har tatt for oss én strikkegenser fra Mellowfield for å vise deg 3 ulike måter til hvordan du kan kombinere genseren, slik at du beholder stilen og varmen denne våren.

Hverdag

Strikkegenser sammen med jeans er en klassiker og en god gjenganger hos de aller fleste av oss. Ønsker du å gjøre stilen mer feminin, kan du bruke en skjorte som stikker litt frem under genseren, så får du en mer elegant, men samtidig kul hverdagslook. Ved å tilføre litt accessories og et par fine hvite sko kan du like gjerne bruke antrekket på kontoret.

Genser med Jeans

Fredrikke Genser fra Mellowfield - kommer snart
Erle Skjorte fra Mellowfield
Spirea Straight Jeans Mellowfield

Trendy

Gi antrekket en mer vårlig look. Kombiner strikkegenseren med en stilig bukse, og du vil skape en kul kontrast som gir et spennende uttrykk. Velg et par boots til og du er klar for en lunsj med vennninne dine.

Genser og skjørt

Fredrikke Genser fra Mellowfield - kommer snart
Nicky Bukse fra BLU 

Lag-på-lag

Er du lei bukse og ønsker å gjøre en liten hverdagstvist, kan du slenge strikkegenseren over en kjole. Da gir du antrekket et helt nytt uttrykk ved at kjolen fungerer som et skjørt, og du får en veldig fin lag-på-lag effekt som holder deg varm samtidig som du ser lekker ut.

Genser over en kjoleFredrikke Genser fra Mellowfield - kommer snart
Dahlia Kjole fra Mellowfield

Les mer