Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

En skinnjakke - tre stiler

Vi har stylet sesongens fineste skinnjakke på 3 forskjellige måter, og viser deg enkelt hvordan du kan bruke den denne våren.

En fin skinnjakke er et must i en hver basisgarderobe. Skinnjakken blir egentlig bare finere og finere med årene og kan brukes til utallige anledninger, og både til hverdags og fest.

Vi har tatt for oss Shelby skinnjakke fra BLU for å vise deg 3 ulike måter til hvordan du kan kombinere jakken denne våren. Shelby skinnjakke kommer i 100% mykt lammeskinn, har en feminin passform og klassiske biker-detaljer. 

Hverdag

Skinnjakken sammen med en jeans gir et casual, men stilig uttrykk. Her har vi stylet jakken med en pologenser inni og et par enkle sneakers. Det perfekte hverdagsantrekket!

Genser med Jeans

Shelby skinnjakke fra BLU
Elle Skinny Bukse fra Mellowfield
Mick Polo fra BLU

Edgy

Gi antrekket en mer edgy look. Kombiner skinnjakken med en strikkekjole og noen kule boots, og du vil skape et kult, klassisk og stilig uttrykk. Den enkle strikkekjolen får et helt nytt uttrykk med denne kombinasjonen og vi elsker plagg som kan styles på mange måter. En slik kjole er også et must i basisgarderoben. 

Genser og skjørt

Shelby skinnjakke fra BLU 
Ninette Strikkekjole fra Mellowfield

Blomstrete

Den søte blomstrete kjolen er perfekt å bruke under skinnjakken. Både for å holde varmen og for å gi antrekket en annen look. Med noen kule støvletter rocker du opp sommerkjolen og du har enkelt flere måter å bruke denne på. 

Genser over en kjoleShelby skinnjakke fra BLU
Dahlia Kjole fra Mellowfield

Les mer