Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

En skinnjakke - tre stiler

Vi har stylet sesongens fineste skinnjakke på 3 forskjellige måter, og viser deg enkelt hvordan du kan bruke den denne våren.

En fin skinnjakke er et must i en hver basisgarderobe. Skinnjakken blir egentlig bare finere og finere med årene og kan brukes til utallige anledninger, og både til hverdags og fest.

Vi har tatt for oss Shelby skinnjakke fra BLU for å vise deg 3 ulike måter til hvordan du kan kombinere jakken denne våren. Shelby skinnjakke kommer i 100% mykt lammeskinn, har en feminin passform og klassiske biker-detaljer. 

Hverdag

Skinnjakken sammen med en jeans gir et casual, men stilig uttrykk. Her har vi stylet jakken med en pologenser inni og et par fine boots. Det perfekte hverdagsantrekket!

Genser med Jeans

Shelby skinnjakke fra BLU
Dream Skinny fra MAC
Noel Polo fra BLU

Edgy

Gi antrekket en mer edgy look. Kombiner skinnjakken med en lekker kjole og noen stilige pumps, og du vil skape et kult, klassisk og stilig uttrykk. Den enkle kjolen får et helt nytt uttrykk med denne kombinasjonen og vi elsker plagg som kan styles på mange måter.

Genser og skjørt

Shelby skinnjakke fra BLU 
Arisa kjole fra Donna

Denim

Et kult denimskjørt perfekt å bruke sammen med skinnjakken. Både for å holde varmen ved å bruke lag på lag; og for å gi antrekket en annen look. Med noen hvite sneakers er du klar og komfortabel for alle sesongens anledninger. 

Genser over en kjoleShelby skinnjakke fra BLU
Estelle denimskjørt fra Donna
June topp fra Mellowfield

Les mer