Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Mix og Match sesongens bukser

Matchende sett er en stor trend denne våren. Her viser deg vi noen av de fine settene vi har i kolleksjonen denne sesongen. Med et matchende sett er det enkelt å kle seg og kombinasjonsmulighetene er mange.

Matchende sett er lette å style opp og ned. Bruk settene til hverdags med et par kule sneakers eller kle deg opp med boots eller høye hæler for å enkelt endre antrekket til kvelden. Bruk buksene og jakkene om hverandre, og kombiner gjerne med en jeans eller en enkel topp. Med matchende sett får du enkelt mange antrekk ut av få plagg. I VIC har vi har matchende sett til hverdag og fest; og alt midt i mellom.

1.

HOT PINK

Denne rosa dressen er en favoritt denne våren. Vi bruker den med pumps til pent og sneakers til hverdags. Ved å investere i hele settet er kombinasjonsmulighetene mange!

Shop nå
2.

CARGO

Dette myke og behagelige cargosettet gir et trendy uttrykk samtidig som det er utrolig behangelig å ha på seg. Her har vi stylet det med kule sneakers og en hvit t-skjorte, men ved å endre tilbehør får du med ett et helt annet utrrykk. 

SHOP NÅ
3.

SKY BLUE

Vi elsker at vi har flere fargerike dresser i kolleksjonen denne sesongen og denne blåfargen er utrolig fin! Her har vi stylet den med et silkeskjerf  halsen for en klassisk look. 

SHOP NÅ
4.

DENIM ON DENIM

Sesongens søteste denimsett!! Dette settet i denim med blomsterbroderier kommer snart både i butikk og online. Vi gleder oss til å bruke dette utover i sesongen. Ikke minst er både buksen og jakken laget i verdens deiligste stretchkvalitet. 

Shop nå
5.

CLASSY BEIGE

En klassisk beige dress slår aldri feil. Denne buksen har et trendy belte i midjen og blazeren kule detaljer i ryggen. Med en så sikker farge har du en dress som kan brukes til alle sesongens anledninger. 

SHOP NÅ

SHOP NÅ

June topp O79
Mellowfield
XS S M L XL XXL
399,-
Noel polo genser I2Z
40%
Blu
XS S M L XL XXL
719,- før 1 199,-
Seoul jakke AQG
Blu
34 36 38 40 42 44
2 499,-
Maxie peplum genser R51
40%
Blu
XS S M L XL XXL
779,- før 1 299,-