Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

ANSVARLIGE MATERIAL
OG FIBRE

Å øke andelen bærekraftige materialer er en viktig del av Voices langsiktige bærekraftstrategi.

Ansvarlig bomull

Voice Norge AS er stolt medlem av Better Cotton Initiative. Gjennom dette medlemskapet vil vi bidra til å forbedre forholdene i bomullsproduksjonen. Better Cotton Initiative jobber for å gjøre den globale bomullsproduksjonen bedre for de som produserer den, for miljøet og for bomullsindustriens fremt

Gjennom Better Cotton Initiative får bomullsbøndene opplæring i å ta bedre vare på vannressursene og bruke vannet mer effektivt, ta bedre vare på jordsmonnet og det biologiske mangfoldet rundt produksjonen, redusere bruken av skadelige kjemikalier og sikre skikkelig arbeidsforhold for de ansatte.

Better Cotton er kjøpt gjennom et «Mass Balance»-system og er derfor ikke fysisk sporbart frem til sluttproduktet. Se www.bettercotton.org/massbalance for mer informasjon.

Innen 2023 vil 50% av bomullen i våre produkter være kjøpt gjennom Better Cotton Initiative.

Ansvarlig dun

Responsible Down Standard (RDS) er en uavhengig, frivillig global standard som jobber for å sikre økt dyrevelferd i dun-industrien. Gjennom RDS utføres det årlig inspeksjoner av alle leddene i verdikjeden, noe som gir full sporbarhet på dunen fra bondegård til sluttprodukt.

Innen 2021 vil alle våre dun-produkter inneholde 100% ansvarlig dun.

Ansvarlig ull

Responsible Wool Standard (RWS) er en uavhengig, frivillig global standard som jobber for å sikre at ullen kommer fra sauer som har blitt behandlet på en forsvarlig måte, og fra gårder som tar vare på jordsmonnet som brukes til beiting. Gjennom RWS utføres det årlig inspeksjoner av alle leddene i verdikjeden og det er full sporbarhet på fibrene fra bondegård til sluttprodukt.

Innen 2023 vil 50% av våre saueullsprodukter være laget av ansvarlig ull.