Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Kundeklubb medlemsvilkår

Medlemsvilkår for VIC kundeklubb

Sist oppdatert 22.februar 2023

Om VIC kundeklubb

VIC kundeklubb eies og drives av Voice Norge (org.nr. 957 560 199), omtalt i disse medlemsvilkårene enten som Voice, «vi» eller «oss». Som medlem i VIC kundeklubb vil dine opplysninger prosesseres sammen med data fra de ulike kundeklubbene som drives av oss og brukes av disse for å gi deg tilpasset informasjon. Opplysningene vi har om deg, kan sammenkobles med kjøpshistorikk og annen atferd tilknyttet oss, med det formål å bygge en profil på deg for å kunne markedsføre våre produkter til deg og andre som deler din kjøpsadferd.  

Disse vilkårene gjelder så lenge du er medlem. De beskriver hva du får av Voice, hvilke betingelser du aksepterer som medlem, hvilke rettigheter du har og hvordan du kan kontakte oss. Det er frivillig å bli medlem og du kan når som helst melde deg av ved å kontakte oss eller melde deg ut via "Min Side". For kontaktinformasjon se punktet «Kontakt oss» i bunnen av denne siden. For å bli medlem må du være fylt 18 år og akseptere disse medlemsvilkårene. Det er kun mulig for privatpersoner å bli medlem av VIC kundeklubb.

Om medlemskapet

Som medlem i VIC kundeklubb får du tilgang til en rekke fordeler. Disse fordelene er personlige og kan ikke deles på tvers av medlemmer. Som medlem kan du motta:

  • Fordeler og medlemstilbud
  • Tilbud og informasjon kun for kundeklubbmedlemmer fra alle våre kundeklubber, tilbudene vil være tilpasset deg basert på informasjonen vi har om deg, dine interesser og dine kjøp.
  • Tilgang på nyheter i butikkene i forkant av offentlig lansering
  •  Invitasjon til spesielle arrangementer

Ved samtykke til å motta tilpasset markedsføring, vil vår kommunikasjon til deg i de kanalene du har samtykket til (mobil og e-post) også være tilpasset til deg og dine interesser, basert på den informasjonen vi mottar om deg. Denne tilpasningen kan også være basert på dine kjøp i våre butikker og nettbutikker, dersom du godtatt våre medlemsvilkår og oppgitt ditt medlemsnummer eller annen informasjon som gjør at vi kan registrere kjøpene og koble disse til ditt medlemskap. Du kan når som helst endre samtykket til kommunikasjon via på "Min Side" eller via mail -  kundeservice@vic.no.

For å tilby kundeklubben til deg vil vi fra tid til annen innhente informasjon fra offentlige registre for å holde vår informasjon om deg oppdatert. For at vi skal kunne tilby og videreutvikle kundeklubben og fordelene til våre medlemmer benytter vi også personopplysninger om våre medlemmer for å utarbeide anonym og aggregert statistikk og analyse om hvordan våre medlemmer benytter seg av kundeklubben, våre butikker og våre nettbutikker.

Ved å akseptere disse medlemsvilkårene aksepterer du at vi lagrer og behandler de personopplysningene som er nødvendig for at vi skal kunne tilby deg fordelene beskrevet i disse medlemsvilkårene. Merk at selv om du ikke har samtykket til å motta kommunikasjon fra oss, vil du kunne motta melding fra oss på epost eller til din mobilenhet med informasjon vedrørende ditt medlemskap. Det kan for eksempel være informasjon om endringer til disse medlemsvilkårene eller kundeklubben i seg selv, men det vil ikke være markedsføring av våre produkter eller tjenester.

Mer informasjon om hvordan vi ivaretar ditt personvern, hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har finner du i vår personvernerklæring.

Endring til medlemsvilkårene

Medlemsvilkårene kan oppdateres fortløpende, og vi vil informere deg om vesentlige endringer til disse. De oppdaterte vilkårene vil alltid være tilgjengelig på VIC sine sider for medlemsvilkår. Du er selv ansvarlig for å holde deg oppdatert på endringer som kan forekomme. Dersom du ikke ønsker å akseptere endringer til medlemsvilkårene bør du avslutte ditt medlemskap.

Avslutning av medlemskapet

Ditt medlemskap i VIC kundeklubb er aktivt fra du fullfører registreringsprosessen og aksepterer disse medlemsvilkårene, til medlemskapet ditt sies opp. Du kan si opp ditt medlemskap ved å ta kontakt med oss direkte. Vi forbeholder oss retten til å si opp medlemskapet ditt ved mistanke om misbruk av fordeler eller andre aspekter av VIC kundeklubb. Du vil ved avslutning av medlemskapet miste eventuell bonus eller andre opparbeidede fordeler.

Ansvar og overdragelse

Voice er ikke ansvarlig for sine forpliktelser under disse medlemsvilkårene i tilfelle av situasjoner som under norsk rett ansees som force majeure eller for å lojalt ha innrettet seg etter anbefalinger fra myndighetene. Voice kan helt eller delvis overdra sine kundeklubber til en erverver i forbindelse med omorganiseringer, oppkjøp eller salg av virksomheten. Med mindre annet følger av ufravikelig lov skal disse medlemsvilkårene være underlagt norsk lov med Oslo tingrett som verneting.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å si opp ditt medlemskap er du velkommen til å kontakte oss på følgende måter:

Voice Norge AS
Pontoppidansgate 7, 0462 Oslo
Postboks 3467 Bjølsen, 0406 Oslo