Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Ofte stilte spørsmål - Retur og bytte

Vi har 30 dagers åpent kjøp fra ordren er mottatt. Hvis du ikke er fornøyd med varene dine sender du dem enkelt og greit tilbake til oss - helt gratis. Vi kan kun akseptere retur av ubrukte varer. Merkelapper må ikke fjernes, og produktene må ikke tilsmusses på noen måte. Ved retur av sko må original skoeske være med. Dersom en ordre ikke returneres i henhold til returkriteriene nedenfor, står vi ikke ansvarlig for refusjon. Møter ikke din returnerte vare disse kriteriene, blir pakken sendt tilbake til deg. Retur til vår nettbutikk gjelder kun varer som er kjøpt på www.vic.no (ikke varer kjøpt i fysisk butikk). Husk! Dersom du har handlet med faktura og returnerer varer etter betalingsfristen på 14 dager, anbefaler vi at du tar kontakt med Riverty for å unngå gebyrer.

Kriterier for retur

 • Varene må returneres til vårt lager innen 30 dager fra mottatt ordre.
 • Varene må ikke være brukt, endret eller vasket, samt at merkelapper som hang-tags og prisetiketter ikke må være fjernet fra produktet.
 • Sko skal returneres i samme eske som de kom i. 
 • Kroppsnære produkter vil bli sendt forseglet. Dersom forseglingen er brutt kan ikke produktene returneres. Dette gjelder undertøy, sokker og badetøy.

Retur til nettbutikk - slik gjør du

 1. Fyll inn vedlagte returskjema og skriv inn riktig antall for hver av varene du returnerer. 
 2. Legg returskjema sammen med varen(e) du skal returnere.
 3. Klistre den selvklebende returfraktseddelen godt synlig utenpå esken. Sørg for at den gamle forsendelseslappen ikke er synlig, og at pakken er godt forseglet.
 4.  Uansett hvilken leveringsmåte som er valgt, skal returen alltid leveres inn til et PostNord utleveringssted. Merk: Pakken ikke kan sendes med Porterbuddy, Posten Norge eller legges i postkasse. Husk å be om kvittering for innlevert returpakke!
 5. Tilbakebetaling vil skje når returen er mottatt og kontrollert, og utføres til det samme kortet og kontonummeret som betalingen ble utført fra, dette vil ta fra 3 til 10 dager.
 6. Har du valgt faktura som betalingsalternativ vil du motta en kredittnota fra Riverty.
 7. Fraktkostnad vil ikke bli refundert. 

 

Tilbakebetaling

Tilbakebetalingen vil skje etter varen er mottatt av oss og kontrollert for mangler. Betalingen utføres til det samme kortet og kortnummeret som betalingen ble utført fra. Det vil ta mellom 3 – 10 virkedager før tilbakebetalingen er inne på kortet. Dette gjelder både bruk av Visa, Mastercard og Vipps.

Har du valgt faktura som betalingsalternativ vil du motta en kredittnota fra Riverty. For ytterligere spørsmål rundt tilbakebetaling, ta direkte kontakt med customercare@riverty.no
Les mer om angrerett

 

Bytting av vare via nettbutikk

 • Når man sender en vare i retur får man alltid pengene tilbakebetalt. Ny vare bestilles så i nettbutikken når du selv ønsker det.
 • Om du har en annen pris på din første ordre, ta kontakt med oss på kundeservice@vic.no og oppgi ditt ordre/referansenummer. Bytte til en annen vare fysisk i butikk 

 • Du kan bytte varen i din nærmeste VIC-butikk
 • Ved bytting av vare kan du bytte til en annen vare med samme verdi eller i en dyrere vare. Det er ikke mulig å bytte til en rimeligere vare eller få pengene tilbake.
 • Vi gir ikke ut kontanter eller gavekort ved bytte i butikk.