Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Slik styler du Luxury Loungewear

Vi elsker kasjmir og dette luxury loungewear-settet fra BLU i 100% kasjmir er helt uimotståelig. Vi har her stylet dette settet på 3 måter slik at du enkelt kan se hvordan du kan bruke disse plaggene på forskjellige måter utover høsten.

Å investere i et sett i 100% kasjmir gjør at du har varme, gode og myke plagg som kan brukes til mange anledninger. Fibrene er ultratynne og svært isolerende, dette gjør at produkter i kasjmir blir supermyke og lune, og kan bæres direkte mot kroppen uten at det klør. 

Vi har tatt for oss Luxury Loungewar settet fra BLU for å vise deg 3 ulike måter til hvordan du kan kombinere disse plaggene, slik at du beholder stilen og varmen denne høsten.

Hverdag

Bruk hele settet sammen for en komfortabel hverdagslook. Dette settet er like fint hjemme som ute og kan styles opp og ned som man vil.

Genser med Jeans

Kasjmir Polo fra BLU
Kasjmir Bukse fra BLU
Kasjmir sokker fra BLU

På fest

Kasjmir-poloen kan også brukes på fest. Vi går nå inn i en kaldere tid og det er ingen tvil om at man gjerne fryser litt i tynne fest-antrekk. Bruk den lekre genseren i kasjmir sammen med en svart dress og høye hæler og du er klar for sesongens festligheter. 

Genser og skjørt

Kasjmir Polo fra BLU
Marlow Blazer fra BLU 
Marlow Bukse fra BLU

Casual

Her har vi brukt Kasjmir Poloen sammen med skinny jeans og en av høstens fineste kåper. Dette gjør antrekket veldig komfortabelt, samtidig som at det er trendy. Ikke minst holder du deg god og varm. 

Genser over en kjoleKasjmir Polo fra BLU
Sunflower Skinny Jeans fra Mellowfield
Leah Rutete Kåpe fra Mellowfield

Les mer