Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Slik styler du Luxury Loungewear

Vi elsker kasjmir og dette luxury loungewear-settet fra BLU i 100% kasjmir er helt uimotståelig. Vi har her stylet dette settet på 3 måter slik at du enkelt kan se hvordan du kan bruke disse plaggene på forskjellige måter utover høsten.

Å investere i et sett i 100% kasjmir gjør at du har varme, gode og myke plagg som kan brukes til mange anledninger. Fibrene er ultratynne og svært isolerende, dette gjør at produkter i kasjmir blir supermyke og lune, og kan bæres direkte mot kroppen uten at det klør. 

Vi har tatt for oss Luxury Loungewar settet fra BLU for å vise deg 3 ulike måter til hvordan du kan kombinere disse plaggene, slik at du beholder stilen og varmen denne høsten.

Hverdag

Kasjmir-poloen sammen med et par kule skinny jeans og boots gir et antrekk du kan bruke både på jobb og som et kult hverdagsantrekk. 

Genser med Jeans

Kasjmir Polo fra BLU
Skinny Jeans fra Mellowfield

På fest

Kasjmir-poloen kan også brukes på fest. Vi går nå inn i en kaldere tid og det er ingen tvil om at man gjerne fryser litt i tynne fest-antrekk. Bruk den lekre genseren i kasjmir sammen med et enkelt svart skjørt og høye hæler og du er klar for sesongens festligheter. 

Genser og skjørt

Kasjmir Polo fra BLU
Martine Skjørt fra Mellowfield
Denise Skinnveske fra Donna

Casual

Her har vi brukt hele Luxury Loungewear- settet, men stylet det med chunky boots og en svart kåpe med store slag. Dette gjør antrekket veldig komfortabelt, samtidig som at det er trendy. Ikke minst holder du deg god og varm. 

Genser over en kjoleKasjmir Polo fra BLU
Kasjmir Bukse fra BLU
Leah Kåpe fra Mellowfield

Les mer