Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Luxury Loungewear

100% cashmere

Vi presenterer nå disse fantastiske plaggene fra BLU med gensere, bukse og sokker i 100% kasjmir. Disse finnes på vic.no og i utvalgte VIC-butikker. Finner du ikke din størrelse på nett, så husk å sjekke tilgjengelighet i butikk. 

 

Kasjmir er ull fra kasjmirgeiter. Denne ullen er kjent som verdens mest eksklusive ull, noe som gjør dette settet uimotståelig. Mykhet og varme som bare Kasjmir kan gi, med et utrolig lekkert design.  

VASKETIPS

De fleste vasker klærne sine for ofte, mange ganger kan det være nok å lufte plagget etter bruk. På denne måten vil fibrene få hvile og gjenvinne sin opprinnelige form. Mindre flekker kan fjernes forsiktig for hånd, men unngå "gnikking" og "skrubbing".

Plagge må gjerne renses, men det går også fint å vaske produktet på ullprogram i vaskemaskinen. Bruk da spesialvaskemiddel for ull og skånsom sentrifugering. Tørk deretter produktet flatt, gjerne inni eller på et håndkle. Det er aldri anbefalt å henge plagget til tørk, eller vri det - vått, som tørt.

Plagget kan strykes på lav temperatur ved behov og eventuelle nupper bør fjernes før det strykes. Plagget bør oppbevares flatt og luftig når det ikke er i bruk. 

 

 

Kasjmir polo I2Z
40%
Blu
XS S M L XL XXL
1 499,- før 2 499,-
Kasjmir polo R56
40%
Blu
XS S M L XL XXL
1 499,- før 2 499,-
Kasjmir bukse R56
40%
Blu
XS S M L XL XXL
1 499,- før 2 499,-