Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Slik styler du sommershortsen

Kort og godt på varme sommerdager

Shorts er et must på varme sommerdager, som gir både luft og rom når solen steker som verst. Elegant, luftig, klassisk og sporty – Hos VIC finner du et godt utvalg av shorts for enhver smak, alt fra ensfargede modeller som legger grunnlaget for en sofistikert stil, til den klassiske denim shortsen og andre mer trendy varianter med struktur eller print.

Herreshortsen kan også være et fantastisk innslag til garderoben din, som viser frem stilen og antrekket ditt. Her er noen enkle tips til hvordan du kan style shortsen i sommer.

1.

DENIM SHORTS

En god klassisk denim shorts er aldri feil og er det perfekte plagget for menn som kanskje skal en tur i parken med venner i sommer. Style den med en mønstret skjorte og et par kule hvite sneakers, og du får med en gang en mer spennende look.

SHOP NÅ
2.

CHINO SHORTS

Chino shortsen passer til de fleste anledninger og kan dresses både opp og ned alt etter anledning. Gå for en farget variant og kle den med en kortermet skjorte og en basic t-skjorte under, og du får en preppet samt en avslappet utseende.

SHOP NÅ
3.

LINSHORTS

Det er ingen ting som føles mer behagelig på enn lin om sommeren, og en linshorts er da helt perfekt for de som ønsker det lett og luftig. Style den med en enkel t-skjorte og en blazer til, og du får et uformelt pent antrekk for sommeren.

SHOP NÅ
Carl Linshorts
4.

JERSEYSHORTS

For aktivitetsfylte dager eller livet på stranda er en shorts i jerseykvalitet både kult og sporty. Kle den med en pique og et par kule sneakers for en fresh look. Fullfør stilen med en caps eller dine favoritt solbriller.

SHOP NÅ
5.

CARGOSHORTS

Cargoshortsen gir deg en avslappet og trendy look samtidig som den er komfortabel å ha på seg. Med en kul t-skjorte og et par enkle sneakers holder du stilen selv på de varmeste dagene. 

SHOP NÅ

SHORTS Shop nå

Les mer