Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Slik styler du sommershortsen

Kort og godt på varme sommerdager

Shorts er et must på varme sommerdager, som gir både luft og rom når solen steker som verst. Elegant, luftig, klassisk og sporty – Hos VIC finner du et godt utvalg av shorts for enhver smak, alt fra ensfargede modeller som legger grunnlaget for en sofistikert stil, til den klassiske denim shortsen og andre mer trendy varianter med struktur eller print.

Herreshortsen kan også være et fantastisk innslag til garderoben din, som viser frem stilen og antrekket ditt. Her er noen enkle tips til hvordan du kan style shortsen i sommer.

1.

DENIM SHORTS

En god klassisk denim shorts er aldri feil og er det perfekte plagget for menn som kanskje skal en tur i parken med venner i sommer. Style den med en mønstret skjorte og et par kule hvite sneakers, og du får med en gang en mer spennende look.

SHOP NÅ
Regular comfort bermuda shorts
2.

CHINO SHORTS

Chino shortsen passer til de fleste anledninger og kan dresses både opp og ned alt etter anledning. Gå for en farget variant og kle den med en kortermet skjorte og en basic t-skjorte under, og du får en preppet samt en avslappet utseende.

SHOP NÅ
3.

LINSHORTS

Det er ingen ting som føles mer behagelig på enn lin om sommeren, og en linshorts er da helt perfekt for de som ønsker det lett og luftig. Style den med en enkel t-skjorte og en blazer til, og du får et uformelt pent antrekk for sommeren.

SHOP NÅ
Forli Linshorts
4.

MØNSTRET SHORTS

For aktivitetsfylte dager eller livet på stranda er en mønstret shorts både kult og sporty. Kle den med en ensfarget overdel for å begrense mønster og trykk og ta frem et par kule sneaker. Fullfør stilen med en cape eller din favoritt solbriller.

SHORTS

Shop nå

Les mer