Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Dette tar du med på Norgesferien

Fjord, fjell og frisk luft – å tilbringe ferien i vårt langstrakte land gir påfyll av energi og fine naturopplevelser. Vi gir deg tipsene til hva som bør være med i kofferten for at Norgesferien skal bli så fantastisk som mulig.

Stadig flere velger kortreist ferie, og blir innenlands i ferien. Landet vårt kan by på både spektakulær natur og mer urbane omgivelser, og står ikke tilbake for opplevelsene som mer tradisjonelle, utenlandske destinasjoner kan friste med.

Sommeren i Norge er helt nydelig, men været kan skifte svært brått. For å unngå å bli tatt på sengen av et regnskyll, er det anbefalt å jevnlig titte innom en av værvarslingstjenestene, så du sikrer at du er kledd for været. Det sies at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Allværsjakke fra Jean PaulFoto: Jean Paul | Celine og Philip allværsjakke fra Jean Paul

Lag-på-lag

For å sikre at du ikke fryser, eller smelter helt når solen endelig skinner, kan det være smart å kle deg i flere lag. På den måten kan du enkelt kle av og på deg plaggene alt etter hva gradestokken viser. Ta med deg en veske eller en sekk som rommer litt, så kan du pakke bort genseren når skyene forsvinner og solen skinner.

Jeans og en t-skjorte under en kul cardigan eller en skjorte er alltid en sikker vinner og en fin måte å kle seg litt mer sommerlig, selv om været av og til kan føles mer som tidlig høst. Da får du en kul lag-på-lag look.

Ved å bruke en langermet skjorte med en t-skjorte under til en shorts, får du en look som gjør at du kan holde varmen og fortsatt se kul ut.

Vinci Skjorte Skjorte fra Vesbar Shorts fra Vesbar

Løstsittende plagg

I Norge kan det fort bli litt klamt om sommeren, og da kan det være greit å gå for løstsittende plagg. Lin er både lett og behagelig på, og ved å kombinere en fin topp eller en kortermet skjorte, blir en linbukse perfekt til en varm sommerdag, særlig med et par lette sko til.

Lola BukseT-skjorte fra Mellowfield Linbukse fra Mellowfield

Dette bør med i Norges-kofferten:

  • Regnjakke eller en vindjakke som tåler litt vær
  • Gode sko, og plaster hvis du skal gå langt
  • En finstrikket genser
  • En lue eller et pannebånd i bomull kan være redningen dersom det blir surt og kaldt

Ikke glem solkremen, også i overskyet vær kan du bli solbrent!

Hvordan får du mest mulig med deg i kofferten? Les flere pakketips her!