Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Pakk smart til Storbyferien

Skal du på helgetur eller ferie til en storby, gjelder det å pakke anvendelige og praktiske plagg – og ikke minst gode sko!

Vi reiser stadig oftere på korte og effektive ferier - en langhelg i Barcelona, noen dager i København eller en midtuke-tur til Oslo eller Bergen i sommer. Ofte må man begrense pakkingen til en mindre koffert, for å få mest mulig ut av turen. Da gjelder det at plaggene man velger å ta med seg, gir rom for maksimal hygge og komfort.

Smått og godt

Skal du virkelig få mye ut av storbyturen, bør du pakke i en koffert eller bag som du kan ta med deg om bord eller som får plass på hattehyllen på toget. Det forutsetter at du er smart når du pakker, så klærne du faktisk tar med, kan brukes til flere forskjellige antrekk.

Før du reiser, bør du legge ut alle plaggene du har lyst til å ha med deg på sengen din. Så ser du hvor mange kombinasjoner det er mulig å få ut av de ulike plaggene. Jo flere antrekk du kan få ut av de klærne du har med deg, jo mindre koffert kan du komme unna med.

Blazer i lin fra BLU Linshorts fra BLU Singlet fra BLU

Pique fra Vesbar, Shorts fra Vesbar

Ikke glem sko - og en praktisk veske/sekk!

Når du skal på sightseeing, er det greit å velge en veske eller en lett sekk som du slipper å bære i hånden, og som har plass til det mest nødvendige. Skal du være på farten hele dagen kan det være godt å ha begge hendene fri.

Skal du se så mye som mulig av byen du besøker, gjelder det å ha med seg gode sko som du ikke får vonde gnagsår av. Et par åpne sandaler med god såle eller et par lette sneakers er perfekt for storbyferien.

sneakers

Sko fra jean Paul

Beskyttelse mot solen

Det er ikke bare på strandferie at du må huske solbeskyttelse. Også i byen trengs det høy solfaktor både i ansiktet og på kroppen. En fin hatt/cap og et par kule solbriller er også et must når du skal være utendørs hele dagen.

Ta gjerne med deg et lett sjal eller en tynn genser som du kan legge over skuldrene, det kommer du garantert til å få bruk for på turen. Det er deilig å ha noe rundt seg på et kaldt fly, kan beskytte solbrente skuldre på fortauskafé, og er fint å dekke seg til med dersom man skal på besøk i for
eksempel en vakker kirke og bare har på seg en singlet.

Husk dette til storbyferien:

  • Gode sko er et must! Pakk med deg sko og sandaler som du kan gå langt i, og som
    kan fungere like godt på sightseeing som til en middag på kvelden
  • Et sjal eller en tynn genser er godt å legge rundt skuldrene på flyturen, og om det blir kjølig på kveldstid
  • Solkremen må med også på bytur, ikke glem å smøre deg før du går ut!

 

Her får du flere tips og triks til hvordan du skal pakke den perfekte feriekofferten!