Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Slik styler du kjolen på jobb

Vi har stylet 5 kjoler som er like fine til hverdags, fest og på kontoret. Bli inspirert og se hvordan du kan bruke kjolene dine hele året.

En fin kjole er en favoritt i garderoben, og med variert styling kan den ikke bare brukes hele året, men også til flere anledninger. Her viser vi deg hvordan du kan style kjolen på jobb.

Småblomstret med volanger

En cardigan i en knallfarge sammen med en småblomstrete kjole som tar opp fargene i cardiganen er en sikker vinner. Bruk kjolen alene når været tillater det og suppler med cardigan og strømper når det blir kaldere. Slik bruker du kjolen din hele året. Med et par kule boots og accesoirer er du klar for en dag på jobb!

Genser med JeansAmelia kjole fra Donna
Embla cardigan fra Donna

Cord og cardigan

Gi antrekket en mer høstlig look. Kombiner cordkjolen med en strikket cardigan. Enten ensfarget eller en med detaljer som vises her. Style med boots eller sneakers og du blir både kul og avslappet på kontoret. Ved å velge en kjole i en mørk basefarge er det enkelt å style den både opp og ned, enten med sterke farger eller med mer nedtonede basefarger.

Genser og skjørtLouanna kjole fra Jean Paul - kommer snart
Katarina cardigan fra Jean Paul

Strikkekjolen

En lang strikkekjole med korte ermer har mange bruksområder. Den kan brukes uten noe under eller med både topp og strømper når været blir kaldere. Style den med et par tøffe boots hvis du ønsker en casual look eller bruk høye hæler for en mer sofistikert stil. Denne blir en favoritt både på jobb og til hverdags utover høsten. Genser over en kjole
Julian strikkekjole fra BLU - kommer snart
Martina polo fra BLU

Blomster og Denim

Vi liker å kunne bruke de mer sommerlige kjolene året rundt; og da også på kontoret. For å røffe opp de søte blomstene er det fint med en denimjakke. Den og et par boots gir antrekket et tøffere preg, og derfor enda flere bruksområder til den litt søtere kjolen. 


Lucienne kjole fra Mellowfield
Denim jakke fra Mellowfield

Leken med blomster

Hvem sier man ikke kan være litt leken på jobb? Denne blomstrete kjolen er leken, men også fin nok til å bruke på jobb. Bruk den alene eller sleng en strikkegenser over når det bli kaldere. La gjerne mansjettene stikke ut på ermene for en helhetlig look. Ved å bytte fra boots til hæler er du på et blunk kledd for en kveld på byen også. 


Cosette kjole fra Mellowfield - kommer snart

Les mer