Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Sesongens sett

Matchende sett er en stor trend denne høsten. Enten når det gjelder dressjakke og bukse, bukse og genser eller skjørt og topp. Med et matchende sett er det enkelt å kle seg og kombinasjonsmulighetene er mange.

Matchende sett er lette å style opp og ned. Bruk settene til hverdags med et par kule sneakers eller kle deg opp med boots eller høye hæler for å enkelt endre antrekket til kvelden. Bruk buksene og blusene om hverandre, og kombiner gjerne med en jeans eller en enkel topp. Med matchende sett får du enkelt mange antrekk ut av få plagg. I VIC har vi har matchende sett til hverdag og fest; og alt midt i mellom.

1.

Delikat mønster

Med sitt delikate mønster og fine snitt passer dette settet til enhver anledning. Pynt det opp sammen med en fin veske og sko, og du får et elegant uttrykk som passer de fleste anledninger!

Shop nå
Rianna SKjørt
2.

3-delt dress

Med en 3-delt dress er kombinasjonsmulighetene mange. Bruk hele dressen sammen, eller bruk delene sammen med andre plagg du allerede har i skapet. Denne dressen er virkelig et must denne høsten!

KOMMER SNART
3.

Tøff i jeans

Matchende jeans og jakke gir et tøft og trendy uttrykk. Denne jakken blir en favoritt i høst når været blir kaldere. Jeansen har et trendy snitt med god vidde i beina. 

SHOP NÅ
Tøff i jeans
4.

Behagelig grå

Dette settet har et tidsriktig snitt samtidig som det er veldig behagelig å ha på seg. Her er det lett å se kul ut mens du er på jobb, på bytur eller på cafe med venninner. Den lysegrå fargen passer også til alt!

Shop nå
Wadina
5.

Denim på denim

Denim på denim er aldri feil og dettes settet med feminint snitt og søte volanger blir en favoritt denne høsten. Kombiner gjerne med et par kule sneakers og en fin jakke, så kan dette settet brukes hele sesongen.  

Shop nå
Belinda Bluse
6.

Komfortabel jersey

Sesongens mykeste sett! Dette settet i komfortabel jersey er en drøm å ha på seg. Både buksen og jakken har mange kombinasjonsmuligheter og kan styles opp og ned ved hjelp av sko og accesoirer. Her er det enkelt å se fresh ut samtidig som du er komfortabel. 

KOMMER SNART
7.

Blazer og bukse

Hils høsten velkommen i en feminin dress i en frisk farge. En dress er alltid en sikker investering som varer lenge. Den er lett å style opp og ned og kan brukes både på jobb, til hverdags og til fest. 

SHOP NÅ
8.

Små blomster

Dette nydelig settet med skjørt og bluse har et delikat print med små blomster i høstlige farger. Vi elsker når skjørtet og blusen brukes sammen, men begge deler er også lette å sette sammen med andre plagg du allerede har i skapet. Denne blusen sammen med en jeans og en par kule boots er en sikker vinner. 

SHOP NÅ
Germaine
9.

Relaxed fit

En dress med ledig passform har blitt en favoritt i motebildet. Man ser avslappet, trendy og stilig ut. Style dressen med noen kule boots og fine accesoirer. Denne dressen kan brukes både på kontoret og på en kveld ute med venner. 

SHOP NÅ

SHOP NÅ

Rianna skjørt EGT
34 36 38 40 42 44

InWear Rianna skjørt

1 200,-
Rianna skjorte EGT
34 36 38 40 42 44

InWear Rianna skjorte

900,-
Wadina topp IEI
34 36 38 40 42 44

InWear Wadina topp

1 200,-
Wadina blazer IEI
34 36 38 40 42 44

InWear Wadina blazer

2 100,-
Harper jeans I7C
34 36 38 40 42 44

BLU Harper jeans

1 099,-
Belinda bluse ECL
XS S M L XL XXL

Jean Paul Belinda bluse

1 299,-
Belinda skjørt ECL
XS S M L XL XXL

Jean Paul Belinda skjørt

1 099,-
Germanie skjørt AFD
XS S M L XL XXL

Jean Paul Germanie skjørt

1 299,-