Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Sesongens sett

Matchende sett er en stor trend denne våren. Her viser deg vi noen av de fine settene vi har i kolleksjonen denne sesongen. Med et matchende sett er det enkelt å kle seg og kombinasjonsmulighetene er mange.

Matchende sett er lette å style opp og ned. Bruk settene til hverdags med et par kule sneakers eller kle deg opp med boots eller høye hæler for å enkelt endre antrekket til kvelden. Bruk skjørtene og blusene om hverandre, og kombiner gjerne med en jeans eller en enkel topp. Med matchende sett får du enkelt mange antrekk ut av få plagg. I VIC har vi har matchende sett til hverdag og fest; og alt midt i mellom.

1.

Delikat mønster

Med sitt delikate mønster og fine snitt passer dette settet til enhver anledning. Pynt det opp sammen med en fin veske og sko, og du får et lekent og sommerlig uttrykk som passer de fleste anledninger!

Shop nå
2.

Fantastisk lin

Vi elsker lin om våren og sommeren. Dette settet i en lys khakifarge passer til det aller meste og kan enkelt styles opp eller ned. 

SHOP NÅ
3.

Deilig viskose

Dette grønne settet i deilig og lett viskose er en av våre favoritter denne sesongen. Det er behagelig å ha på seg, har fine detaljer og en feminin passform. Ikke minst kan delene kombineres i det uendelige hvis du bruker dem hver for seg. 

SHOP NÅ
Tøff i jeans
4.

Sommerlige sitroner

Sesongens mest sommerlige sett! Dette settet i blå og hvite striper med broderte sitroner snakket virkelig sommer. Med dette setter er det enkelt å kle seg til sommerens festligheter. 

Shop nå
Wadina

SHOP NÅ

Mariella omslagskjørt A9C
SALG 70%
34 36 38 40 42 44
Mellowfield 239,- før 799,-
Glace bluse EGT
SALG 70%
XS S M L XL XXL
Jean Paul 359,- før 1 199,-
Glace skjørt EGT
SALG 70%
XS S M L XL XXL
Jean Paul 359,- før 1 199,-
Luna topp O68
SALG 70%
XS S M L XL XXL
Jean Paul 269,- før 899,-
Luna shorts O68
SALG 70%
XS S M L XL XXL
Jean Paul 269,- før 899,-