Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

My favourite coat

My favourite coat - VICs kampanje feirer mangfold og stil.

Høsten er her, og det er på tide å omfavne de varme og elegante kåpene og frakkene som vil holde oss varme gjennom den kommende sesongen. Vi i VIC har nå lansert en ny og unik kampanje som ikke bare viser frem de nyeste trendene, men også feirer mangfold og fellesskap blant våre ansatte.

My Favourite Coat er en kampanje der ansatte fra forskjellige deler av Norge trer inn i rampelyset for å vise frem sesongens mest trendy kåper og frakker. Kampanjen har skapt en minneverdig samling av 10 medarbeidere, som inkluderer butikkledere, ekstrahjelpere og medarbeidere fra VIC. De representerer ulike aldre, størrelser og stiler, men det som binder dem sammen er deres tilknytning til VIC-familien.

 

Under opptaket med våre flotte medarbeidere spurte vi hva de synes om kåpene og frakkene, og her er noen av tilbakemeldingene vi fikk:

 

My favourite coat

Rugile, en av VICs medarbeidere på Lagunen i Bergen, hun mener at sesongens kåper kan tilpasses enhver smak og størrelse. Hun følte seg selvsikker og komfortabel i Miriam kåpe til 2499,-.

My favourite coat

Manuel, som også er butikkleder på Rykkinn, bringer sin egen elegante stil til kampanjen og viser frem sin faovritt - Harrison frakk til 2999,-.

My favourite coat

Lotte, en ung og stilfull butikkleder fra Borg, stråler i kampanjen. Hun viser frem den nydelige Marin jakken fra Mellowfield til 2499,-. 

My favourite coat

Jan Henning, har en nøkkelrolle som regionsleder for VIC. Han foretrekker funksjonalitet og stil, og favoritten landet derfor på den lette frakken Skyfall fra Vesbar til 2499,-.

My favourite coat

Ann Lisbeth, som styrer VIC-butikken i Bodø, har en unik evne til å kombinere nordnorsk sjarm med trendy mote. Hun er opptatt av komfort, passform og trend. Favorittkåpen ble derfor den stilrike Leah kåpen i ruter til 2799,-.

 

Vi er veldig stolte av denne kampanjen, og gleder oss til å invitere deg inn i vår VIC-verden. Håper du elsker et mangfoldig felleskap like mye som vi gjør.  

La oss ta en nærmere titt på noen av modellene som har tatt del i kampanjen My Favourite Coat:

 

Med kampanjen My Favourite Coat, leveres det en stilrik kolleksjon av sesongens kåper og frakker, der det også er sendt en sterk melding om inkludering og mangfold.

Det er en påminnelse om at mote handler om mer enn bare klær - det handler om å uttrykke seg selv og føle seg komfortabel i sin egen stil, uansett hvem du er og hvor du kommer fra.

Så, ta turen til din nærmeste VIC-butikk eller klikk hjem din favoritt her: 

Jakker og frakker for han  Jakker og kåper for henne

 

LES MER: