Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Jakker til 17. mai

Det er ikke alltid så lett å vite hvilken jakke man skal bruke på 17. mai. Her gir vi deg noen tips til hvilke jakker du kan ha på deg på den store nasjonaldagen.

17. mai er en festlig dag og mange feirer med både tog og andre aktiviteter utendørs. Enten man velger å kle seg i bunad eller et annet pent antrekk er det ofte man trenger en jakke som passer til antrekket. Enten du velger en klassisk trenchcoat, en komfortabel denimjakke eller en mer fargerik variant er det viktigste at du velger en jakke som passer din personlige stil samtidig som den passer til værfolholdene og aktivitetene du har planlagt på 17. mai. 

 

1.

Denimjakke

En denimjakke er perfekt til en dag hvor en kjole alene kan bli litt kaldt. Forever denimjakke fra Mellowfield har en klassisk og feminin modell som passer de aller fleste. Her har vi stylet den med Bonnie kjole, den også fra Mellowfield. 

Shop nå
2.

Klassisk trenchcoat

Trenchcoaten er et ikon innenfor mote og er en jakke alle burde ha i skapet. Ikke bare ser du veldig velkledd ut, men den passer til de fleste anledninger. Calli Trench fra Riccovero er vannavstøtende og kommer med en lekker, generøs krage og har en feminin passform. Her er den stylet med Ezra kjole fra Mellowfield.

SHOP NÅ
3.

Fargerik bouclè

Vi elsker de fargerike bouclèjakkene denne sesongen. Lilibeth jakke fra Mellowfield er perfekt å bruke som et ekstra lag på 17. mai, men den er også så fin at den kan brukes som en del av antrekket. Denne jakken er like fin til hverdag som til fest, og den oransje fargen frisker opp et hvert antrekk. Her er den stylet sammen med Buttercup kjole fra Mellowfield.

Shop nå

Flere favoritter

Nima jakke R22
Mellowfield
34 36 38 40 42 44 46
1 399,-
Tully jakke MOI
Blu
34 36 38 40 42 44
2 499,-
Avalon trenchcoat A9S
Donna
34 36 38 40 42 44
2 299,-
Una jakke I3O
Jean Paul
XS S M L XL XXL
2 999,-