Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Lilibeth jakke

Velg farge
Oransje: Coral Oransje: Coral
1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Kort jakke i flerfarget bouclèstruktur med krage og skjult glidelåslukning i front. Jakken har mykt innvendig fôr, knappet mansjett på ermet og rett avslutning i kanten nede. Jakken er 59 cm lang i ryggen i størrelse 38. Modellen er 177cm høy og har på seg størrelse 36. Les mer

Mer info

Mer info

Kort jakke i flerfarget bouclèstruktur med krage og skjult glidelåslukning i front. Jakken har mykt innvendig fôr, knappet mansjett på ermet og rett avslutning i kanten nede. Jakken er 59 cm lang i ryggen i størrelse 38. Modellen er 177cm høy og har på seg størrelse 36.

Materialer: 50% polyester, 45% bomull og 5% elastan
Fargekode: MNH
Artikkelnummer: 7502777

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

Tåler ikke tørketrommel.

Opp til 5% krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler