Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

FINN DIN PERFEKTE JEANS FRA MELLOWFIELD 🌸

 

For en stund siden inviterte vi våre kundeklubbmedlemmer og følgere i sosiale medier til å være modeller for Mellowfield Jeans. Responsen var over all forventing og denne herlige gjengen ble plukket ut til å være med på fotoopptak.

Mellowfield kjennetegnes av en kombinasjon mellom lekent, feminint og romantisk. Her finner du klær med gode passformer som passer de fleste og utvalget gjør det lett å kombinere plaggene og sette sammen mange forskjellige antrekk.

Modellene har på seg Spirea Straight Jeans og Sunflower Skinny Jeans i forskjellige vasker. Dette er 5-lommers jeans med fantastisk stretch og passform som holder sesong etter sesong. Dette er en jeans for deg som ønsker komfort samtidig som du får en tidsriktig jeans. 

Under opptaket med våre flotte kunder spurte vi jentene hvs de synes om Mellowfield jeans og her er noen av tilbakemeldingene vi fikk:

🌸 Lommene på jeansen ga rumpa et løft
🌸Utrolig behagelige å ha på
🌸 Passer perfekt, selv om jeg har litt lår og smalt liv
🌸 Veldig stretchy og deilig stoff
🌸 Satt flatterende på
🌸 Gir fine former
🌸 Sitter kjempebra, fin fasong
🌸 Mykt stoff og fine farger

BLI KJENT MED VÅRE MEST POPULÆRE PASSFORMER FRA MELLOWFIELD

 

5 lommers jeans med god stretch og passform med mid waist, og rette ben. Buksen har beltestropper i linningen, badge i livet bak, og lukkes med jeansknapper og glidelås. Jeansen kommer i tre forskjellige blåfarger. STRAIGHT PASSFORM

5 lommers jeans med god stretch og passform med mid waist, og smale ben. Buksen har beltestropper i linningen, badge i livet bak, og lukkes med jeansknapper og glidelås. Jeansen kommer i tre forskjellige blåfarger.
SKINNY PASSFORM

Mellowfield Jeans

Elle skinny bukse CAB
40%
Mellowfield
XS S M L XL XXL
599,- før 999,-
Elle straight bukse CAB
40%
Mellowfield
XS S M L XL XXL
599,- før 999,-