Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Farsdag

Farsdag: Gavetips!

Vi har gaver han garantert kommer til å like.

Søndag 12.november er det farsdag og da er det jo hyggelig å gi fedrene våre litt ekstra oppmerksomhet. Frokost på sengen, en fin gave eller en hyggelig gest - det er flere måter å feire farsdagen på, men det viktigste er å vise hvor mye han betyr for deg.

Her er tips til noen flotte gaver du kan gi din far, bestefar, mann eller kjæreste, som han garantert vil sette pris på.

Formelle og hverdagslige gensere

Nå som det er høst og vinteren nærmer seg passer det perfekt med en genser i 100% merinoull. Dette er genseren til både formelt og hverdagslig bruk. Ledger Merino Genser fra Vesbar holder han varm og stilig hele sesongen!

Ledger Merino Genser 1199,-

En garderobe klassiker

Skjorten er en klassiker som kan brukes til både dress, jeans og chinos, og er kanskje det mest allsidige plagget han kan ha i garderoben. Selv om han kanskje har flere skjorter i skapet, vil han nok garantert sette pris på en til for å friske opp garderoben


Fabricio Skjorte 1199,-

Mykt og fint skjerf

Siden farsdag er i november, hvorfor ikke gi han et deilig skjerf i kasjmir? Ikke bare holder den han varm, men den kan også være med på å heve antrekket. Gå for farger og ruter dersom han liker det, eller velg et ensfarget skjerf som kan gå til det meste.


Ves Kasjmir Skjerf 1199,-

Et par varme hansker

Et lite tips som også er en fin gave, men som menn ofte dropper å kjøpe selv er hansker. Et par eksklusive skinnhansker er både stilig, men også godt å ha nå som vinteren kommer. En gave han garantert vil få bruk for.


Ves Skinnhansker 799,-

Gaveideer til farsdag

SE GAVENE HAN VIL ELSKE