Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Farsdag

Farsdag: Gavetips!

Vi har gaver han garantert kommer til å like.

Søndag 14.november er det farsdag og da er det jo hyggelig å gi fedrene våre litt ekstra oppmerksomhet. Frokost på sengen, en fin gave eller en hyggelig gest - Det er flere måter å feire farsdagen på, men det viktigste er å vise hvor mye han betyr for deg.

Her er tips til noen flotte gaver du kan gi din far, bestefar, mann eller kjæreste, som han garantert vil sette pris på.

Formelle og hverdagslige gensere

Nå som det er høst og vinteren nærmer seg passer det perfekt med kabel genser. Dette er genseren til både formelt og hverdagslig bruk. Den finstrikket kabelgenseren med rund hals og ribbestrikkede vrangborder finnes i flere farger.

En garderobe klassiker

Skjorten er en klassiker som kan brukes til både dress, jeans og chinos, og er kanskje det mest allsidige plagget han kan ha i garderoben. Selv om han kanskje har flere skjorter i skapet, vil han nok garantert sette pris på en til for å friske opp garderoben

Mykt og fint skjerf

Siden farsdag er i november, hvorfor ikke gi han et deilig skjerf av ull? Ikke bare holder den han varm, men den kan også være med på å heve antrekket. Gå for farger og ruter dersom han liker det, eller velg et mer ensfarget skjerf som kan gå til det meste.

Et par varme hansker

Et lite tips som også er en fin gave, men som menn ofte dropper å kjøpe selv er hansker. Et par eksklusive skinnhansker er både stilig, men også godt å ha nå som vinteren kommer. En gave han garantert vil få bruk for.

Se mer

Gaveideer til farsdag

Gaver fedre
vil elske!

Flotte gaver til en god pris han vil få god bruk for.