Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Farsdag: Gavetips!

Vi har gaver han garantert kommer til å like.

Søndag 8.november er det farsdag og da er det jo hyggelig å gi fedrene våre litt ekstra oppmerksomhet. Frokost på sengen, en fin gave eller en hyggelig gest - Det er flere måter å feire farsdagen på, men det viktigste er å vise hvor mye han betyr for deg.

Her er tips til noen flotte gaver du kan gi din far, bestefar, mann eller kjæreste, som han garantert vil sette pris på.

Finstrikket genser i ull

Nå som det er høst og vinteren nærmer seg er en finstrikket genser i merinoull er et supert alternativ. Samtidig som den holder deg varm og puster godt, så er merinogenser perfekt å bruke over en skjorte da den er glatt i kvaliteten

En garderobe klassiker

En ensfarget skjorte er en klassiker som kan brukes til både dress, jeans og chinos, og er kanskje det mest allsidige plagget han kan ha i garderoben. Selv om han kanskje har flere skjorter i skapet, vil han nok garantert sette pris på en til for å friske opp garderoben

Mykt og fint skjerf

Siden farsdag er i november, hvorfor ikke gi han et deilig skjerf av ull? Ikke bare holder den han varm, men den kan også være med på å heve antrekket. Gå for farger og ruter dersom han liker det, eller velg et mer nøytralt skjerf som kan gå til det meste.

Deilig pysjsett

En deilig pysj i bomull slår aldri feil og har du en pappa eller kjæreste som liker å kose seg litt ekstra, enten om morgenen eller som liker å ha det komfortabelt på de «late» dagene, er denne helt perfekt.

Et par varme hansker

Et lite tips som også er en fin gave, men som menn ofte dropper å kjøpe selv er hansker. Et par eksklusive skinnhansker i mykt geiteskinn er både stilig, men også godt å ha nå som vinteren kommer. En gave han garantert vil få bruk for.

Se mer

Gaveideer til farsdag

Gaver til under
500-lappen

Flotte gaver til en god pris han vil få gleden av og bruk for.