Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Jeans på jobb for herre

Selv om det er lov til å bruke yndlingsjeans på jobb, er det enkelte regler som kan være viktig å få med seg. Vi gir deg tipsene til hvordan du enkelt kan style jeansen på arbeidsplassen

Valg av bukse

Velg gjerne en bukse som sitter pent, men som ikke er for smal i fasongen. Buksene kan med fordel sitte relativt høyt i livet, så du er sikker på at buksene ikke havner for langt ned på hoftene og oppleves som for avslappede. Passformen skal nærme seg dressbuksens uttrykk, uten å være like formell.

Gå for mørke farger uten altfor slitte partier – som for eksempel være mørk blå, sort eller mørk grå, det fungerer veldig godt. Hullete jeans kan være greit å spare til helgen. Lengden på buksene bør gå helt ned til skoene, uten at buksene legger seg som en rynkete pølse. Dersom buksene er lenger, kan du gjerne brette opp buksene.

Antrekk

Når det gjelder antrekket for øvrig, kan du styre unna stive dresskjorter med mansjettknapper og heller peile deg inn mot mer avslappede skjorter i mykere materialer. En genser over skjorten kan gi en fin kontrast, eller bruk skjorten åpen med en t-shirt under. Denne kombinasjonen er som skapt for å brukes sammen med jeans.

Med tanke på skoene, kan man styrer unna de aller blankeste dressskoene. Et par rene, ensfargede sneakers er aller finest til dongeribuksen, men det kommer selvfølgelig også an på hvor avslappet dresskoden på arbeidsplassen din er.

1.

Elegant og avslappet

Med en overskjorte får du to plagg i ett, denne kan du bruke som en skjorte inne på starten av sesongen og som en jakke når det blir varmere. Kombiner den med en t-skjorte eller en enkel genser og du får en elegant, men samtidig avslappet look.

SHOP NÅ
Jeans med en jakke
2.

Trendy klassiker

Ønsker du å kle deg litt pent er skjorte og genser alltid en sikker vinner som er enkelt å kombinere med alle type jeans. Dette er en kombinasjon som passer både til formelle og mer avslappede anledninger.

SHOP NÅ
3.

Komfortabel jobblook

For de som ønsker en avslappet hverdagsuniform, som samtidig føles komfortabel på, er det alltid et sikkert kort å kombinere en skjorte i en fin farge sammen med jeans. 

SHOP NÅ
jeans med skjorte og genser

Få stilen

Ford skjorte EM6
60%
Vesbar
S M L XL XXL
439,- før 1 099,-

Les mer