Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Jeans på jobb for herre

Selv om det er lov til å bruke yndlingsjeans på jobb, er det enkelte regler som kan være viktig å få med seg. Vi gir deg tipsene til hvordan du enkelt kan style jeansen på arbeidsplassen

Valg av bukse

Velg gjerne en bukse som sitter pent, men som ikke er for smal i fasongen. Buksene kan med fordel sitte relativt høyt i livet, så du er sikker på at buksene ikke havner for langt ned på hoftene og oppleves som for avslappede. Passformen skal nærme seg dressbuksens uttrykk, uten å være like formell.

Gå for mørke farger uten altfor slitte partier – som for eksempel være mørk blå, sort eller mørk grå, det fungerer veldig godt Hullete jeans kan være greit å spare til helgen. Lengden på buksene bør gå helt ned til skoene, uten at buksene legger seg som en rynkete pølse. Dersom buksene er lenger, kan du gjerne brette opp buksene.

Antrekk

Når det gjelder antrekket for øvrig, kan du styre unna stive dresskjorter med mansjettknapper og heller peile deg inn mot mer avslappede skjorter i mykere materialer. En cardigan over skjorten kan gi en fin kontrast, og en kul trend akkurat nå er å bruke en genser i ull eller bomull under en blazer. Denne kombinasjonen er som skapt for å brukes sammen med jeans.

Med tanke på skoene, kan man styrer unna de aller blankeste dressskoene. Et par rene, ensfargede sneakers er aller finest til dongeribuksen, men det kommer selvfølgelig også an på hvor avslappet dresskoden på arbeidsplassen din er.

1.

Elegant og avslappet

En cardigan/jakke tar seg alltid bra ut og er noe enhver mann burde ha. Kombiner den med en finskjorte eller en enkel genser og du får en elegant samt en avslappet look.

SHOP NÅ
Jeans med en jakke
2.

Trendy klassiker

Ønsker du å kle deg litt pent er blazer alltid en sikker vinner. Bruk jakken over en genser og en skjorte, og du får med en gang et kult og ikke så formelt antrekk.

SHOP NÅ
Jeans og blazer
3.

Komfortabel jobblook

For de som ønsker en sofistikert hverdagsuniform, som samtidig føles komfortabel på, er det alltid et sikkert kort å kombinere en fin genser med jeans.

SHOP NÅ
jeans med skjorte og genser

Les mer