Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Klassiske chinos

En klassisk bukse som hører hjemme i klesskapet til alle menn. Kle den opp med skjorte og blazer til fest, eller bruk den med en fin genser og skjorte på høsten. En mer allsidig bukse skal du lete lenge etter.

Chinos buksen har en lang historie og er elsket av mange. Det er uendelig mange varianter av en chinos, alt fra den klassiske beige eller blå, den mørke og de nyere variantene i melerte og denim stoffer. Det er god stretch i mange av våre chinos, noe som gjør buksen enda mer behagelig å ha på.

Nedenfor har vi valgt ut noen av våre favoritter for denne sesongen!

1.

Klassisk beige

Chinos i klassisk beige kan brukes til alle anledninger og fortjener en plass i klesskapet til alle menn. Kle den opp med skjorte eller genser og bruk den med en lett jakke.

SHOP NÅ
Brad twill chino
2.

Fin struktur

En chinos i fin struktur egner seg godt året rundt til både jobb, hverdag og fest. Match den med en genser eller skjorte og blazer for en klassisk og elegant stil.

SHOP NÅ
3.

OFFWHITE

En lys chinos med god elastisitet hører våren og sommeren til. Style den med skjorte og genser, eller en fresh pique, og du er klar for alle sesongens anledninger. 

SHOP NÅ
4.

HYPER STRETCH

Denne behegelige chinosen blir fort en favoritt. Materialet er meget mykt og komfortabelt med en egenskap som gir full fleksibilitet i tillegg til at den alltid bevarer passformen.

SHOP NÅ
5.

Fin i grønn

Varier den ensfargede chinosen, med en chinos i en fin grønnfarge. Da får du en bukse med klassisk snitt og oppdatert uttrykk.

SHOP NÅ
Aron

Få stilen

Froy skjorte GIY
60%
Vesbar
S M L XL XXL
439,- før 1 099,-
Jonathan blazer EM6
Vesbar
48 50 52 54 56 58
2 999,-

Les mer