Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

kul og KOMFORTABEL på jobb

Bytt ut dress og drakt med en mer avslappet arbeidsuniform. Jeans er ikke lenger forbeholdt timene utenfor kontoret – nå er det faktisk helt innenfor å bruke favorittbuksene også når du er på jobb.

Der jeans tidligere ble sett på som et soleklart fritidsplagg, er dongeriplaggene nå tatt inn i varmen på de aller fleste arbeidsplasser. Jeans har for lengst blitt et av basisplaggene som har en selvsagt plass i garderoben, og de fleste av oss har et stort utvalg av farger og modeller i skapet. Tidligere sparte man jeansen til helg og fritid, men at denim nå også brukes på jobben gir fine muligheter til å få mer bruk ut av hvert plagg vi eier.

Når man kan bruke buksen både hjemme og på jobb, gir det mening å investere i jeans som holder lenge. Jeansen blir dessuten også bare finere og mer komfortabel med årene.

Jeans på jobb inspirasjonsbilde

Jeans har blitt "fint nok" til kontoret

For bare få år siden var ikke jeans en naturlig del av arbeidsuniformen, utover en og annen «casual friday» eller for de dagene man var helt sikker på at det ikke sto oppført noen kundemøter i kalenderen. De siste årene har jeans derimot tatt en stadig større plass i motebildet, og de store motehusene har tatt dongeri inn i varmen for alvor. Ingen designere med respekt for seg selv har kunnet overse at denim har blitt et must-have i garderoben vår, noe som har resultert i et bredt og spennende utvalg av jeans. Med den nye statusen har jeans også gjort sitt inntog på arbeidsplassen. Men hvordan skal man egentlig kle opp en jeans for at den skal gli inn i kontorlandskapet? Stikkordene her er farge, fasong og tilbehør.

Jeans på jobb inspirasjonsbilde

Jeans på jobb Slik styler du den