Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

1 jeans - 5 antrekk til herre

Det er ikke om å gjøre å ha flest plagg - det er om å gjøre å ha de rette plaggene. Når du kombinerer favorittbuksene med ulike skjorter, gensere og tilbehør, får du rett og slett mer ut av garderoben din. Her får du oppskriftene på fem fine antrekk som tar utgangspunkt i den samme jeansen.

I VIC er vi opptatt av at kundene våre skal ha muligheten til å bygge opp en god garderobe med kvalitetsklær som enkelt lar seg mikse og matche. Når man investerer i plagg av høyere kvalitet får man mer ut av klærne også.

Norske menn har blitt veldig flinke til å se mulighetene i klesskapet sitt, men at de kan bli enda flinkere til å tenke gjenbruk og nye kleskombinasjoner.

 
5 fine antrekk med jeans

Alain Legend Jeans fra Jean Paul, en jeans vi digger og som er et supert utgangspunkt for mange kule, komfortable og representable antrekk til herre. Jeansen er en stretchjeans med et vasket uttrykk, som er smale i bena og har en god passform. Den lar seg lett style opp eller ned, alt etter hvilken anledning du skal bruke jeansen til. Og jo mer du bruker den, jo mer behagelig blir den å ha på seg!

1. Dobbel denim

Denim og jeans fortsetter sterk mot høsten og gjerne i kombinasjon av flere elementer av denim i samme antrekk. Kombiner jeansen med en denimskjorte i en annen nyanse og boots for et tøft uttrykk.

Denim om denim

2. Bruk jeansen med en cardigan

Mange bruker jeans og blazer, men ved å varierer med en cardigan over skjorten får du et mer avslappet antrekk. Cardigan gir antrekket en mer «casual look», og er et fint alternativ både til kontorbruk og til hyggelige sammenkomster.

Jeans med cardigan

3. En strammere kontor-look

Dersom arbeidsplassen din krever en mer polert look enn du får med en t-skjorte under jakken, er det fritt frem for å velge en pen skjorte og til og med et slips å style jeansen med. Da kan du gjerne velge en mørkere jeans, eller sørge for å holde skjorte og jakke i nøytrale farger.

Blazer og jeans

4. Jeans til fest

Dongeribuksen får selvfølgelig også bli med på fest. Med en kul, langermet skjorte, og avslappede jeans, er du klar for en hyggelig kveld på byen eller hjemme med venner. 

Jeans og skjorte

5. Rolig helg i jeans

Når helgen kommer vil vi ta det rolig og ha det komfortabelt – uten at det trenger å bety at antrekket er noe mindre stilig. En løs og ledig jeans eller en modell med noe stretch, kombinert med en kul genser, er perfekt for både kafébesøk på lørdag og rusletur på søndag.

Jeans og genser

Få stilen

Les mer