Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

1 jeans - 5 antrekk til herre

Det er ikke om å gjøre å ha flest plagg - det er om å gjøre å ha de rette plaggene. Når du kombinerer favorittbuksene med ulike skjorter, gensere og tilbehør, får du rett og slett mer ut av garderoben din. Her får du oppskriftene på fem fine antrekk som tar utgangspunkt i den samme jeansen.

I VIC er vi opptatt av at kundene våre skal ha muligheten til å bygge opp en god garderobe med kvalitetsklær som enkelt lar seg mikse og matche. Når man investerer i plagg av høyere kvalitet får man mer ut av klærne også

Det sier Helene Svardal, som jobber som sosiale medier-ansvarlig i VIC. Hun mener at norske menn har blitt veldig flinke til å se mulighetene i klesskapet sitt, men at de kan bli enda flinkere til å tenke gjenbruk og nye kleskombinasjoner.

– Bare det å for eksempel bruke en pologenser under blazeren i stedet for en skjorte, gir et helt annet uttrykk, sier hun.

 
5 fine antrekk med jeans

Skinny Nick Neptune fra Mario Conti, en jeans vi digger og som er et supert utgangspunkt for mange kule, komfortable og representable antrekk til herre. Jeansen er en stretchjeans med et vasket uttrykk, som er smale i bena og har en god passform. Den lar seg lett style opp eller ned, alt etter hvilken anledning du skal bruke jeansen til. Og jo mer du bruker den, jo mer behagelig blir den å ha på seg!

1. Dobbel denim

Denim og jeans fortsetter sterk mot våren og gjerne i kombinasjon av flere elementer av denim i samme antrekk. Kombiner jeansen med en denimskjorte i en annen nyanse og sneakers for et tøft uttrykk.

1 jeans - 5 antrekkLecce skjorte fra Mario Conti, Skinny Nick Neptune jeans fra Mario Conti, Loup t-skjorte fra Jean Paul, Althea Solid sko fra Jean Paul.

2. En kul måte å bruke blazeren på

Jeans og en dressjakke eller blazer er ikke noe nytt, men nå kan antrekket gjerne styles med en finstrikket genser under blazeren. Genseren gir antrekket en mer «casual look», og er et fint alternativ både til kontorbruk og til hyggelige sammenkomster.

1 jeans - 5 antrekk, jeans med blazer og genserFano Massimo blazer fra Mario Conti, Skinny Nick Neptune jeans fra Mario Conti , Udinese genser fra Mario Conti, belte fra saddler, Althea sko fra Jean Paul.

3. En strammere kontor-look

Dersom arbeidsplassen din krever en mer polert look enn du får med en t-skjorte under jakken, er det fritt frem for å velge en pen skjorte og til og med et slips å style jeansen med. Da kan du gjerne velge en mørkere jeans, eller sørge for å holde skjorte og jakke i nøytrale farger

1 jeans - 5 antrekk, jeans med blazer og skjorteAntonio wool blazer fra Mario Conti, Skinny Nick Neptune jeans fra Mario Conti, Venezia skjorte fra Mario Conti, slips fra Amanda Christensen, Althea solid sko fra Jean Paul.

4. Jeans til fest

Dongeribuksen får selvfølgelig også bli med på fest. Med en kul, langermet skjorte i mønster, og avslappede jeans, er du klar for en hyggelig kveld på byen eller hjemme med venner. En tynn strikket genser kan være greit å ha med når temperaturen synker utover kvelden, noe som også er en fin måte å style skjorten på.

1 jeans - 5 antrekk. jeans med mønstrete skjorte og genserAmalfi printed skjorte fra Mario Conti, Skinny Nick Neptune jeans fra Mario Conti , Udinese genser fra Mario Conti, belte fra saddler, Oran sko fra Jean Paul.

5. Rolig helg i jeans

Når helgen kommer vil vi ta det rolig og ha det komfortabelt – uten at det trenger å bety at antrekket er noe mindre stilig. En løs og ledig jeans eller en modell med noe stretch, kombinert med en kul stripete genser og en lett dunjakke, er perfekt for både kafébesøk på lørdag og rusletur på søndag

1 jeans - 5 antrekk, jeans med en stripete genser og lett dunjakkeLuc dunjakke fra Jean Paul, Skinny Nick Neptune jeans fra Mario Conti, Rodrigue bag fra Jean Paul, Althea solid sko fra Jaan Paul.

Les mer