Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

1 jeans - 5 antrekk til dame

Smarte kleskombinasjoner og god gjenbruk sikrer at du får brukt alle klærne du har i skapet – uten at du føler at du har på deg det samme dag ut og dag inn. Vi har stylet én jeans på fem forskjellige måter, for å gi deg maksimalt ut av garderoben din.

De fleste av oss har langt flere plagg i klesskapet enn vi bruker, og noen av klærne blir til og med hengende ubrukt i skapet med prislappen på. Ved å tenke ut nye kombinasjonsmuligheter vil vi få mer ut av garderoben vår, og på den måten sikrer man også at de nye plaggene man kjøper, også blir brukt.

Et pent silkeskjerf som belte på en jeans, eller en lang kjole åpen som en kimono over et par kule dressbukser, fungerer kjempegodt og du får et spennende og et personlig uttrykk.

 

5 freshe antrekk med jeans

Jeansen som danner grunnlaget i antrekkene, er Ine highwaist jeans fra Jean Paul. Et par skinny jeans er et must i garderoben og i tillegg til at de fremhever bena dine, er det en type jeans som passer til alle anledninger. Jeansen er en 5-lommers jeans med komfortabel stretch og høyt liv, noe som gir et klassisk uttrykk til antrekkene.

1. Forleng sommeren med kjole over jeans

Få maksimalt ut av garderoben din ved å bruke de plaggene du allerede har på nye og overraskende måter. Ved å kombinere en jeans med en lett kjole, skaper du fine kontraster og et antrekk som er lekent og iøynefallende. En enkel t-skjorte er perfekt å bruke under kjolen, sammen med jeansen.

Antrekk: Kjole over jeansCallista kjole fra Donna,  Ine Highwaist jeans fra Jean Paul, Seattle veske fra Saddler.

2. Back to work

Jeans kan fint brukes til mer formelle anledninger, som på kontoret. Den enkleste måten å style opp en jeans til viktige møter, er å kombinere dem med en pen bluse eller topp og en blazer. Det gjør antrekket mer personlig enn en drakt, men oppfattes samtidig som profesjonelt og velkledd.

Antrekk: Blazer og topp til jeansMathilda blazer fra BLU, Ine Highwaist jeans fra Jean Paul.

3. Klar for fest

En jeans som er behagelig å ha på seg er det perfekte utgangspunktet for et festantrekk som er både komfortabelt og kult. Med noen fine øredobber og en lekker bluse til dongeribuksen, er du klar for å danse hele natten!

Antrekk: Jeans til en fin bluseIne Highwaist jeans fra Jean Paul, Lilly linbluse fra Jean Paul, Brix Chelsea fra Jean Paul.

4. Laidback på søndagsturen

Når vi har fri fra jobb, er det deilig å kunne kle seg i myke, behagelige materialer og tillate seg å være hakket mer avslappet i stilen enn på jobb. En deilig strikkegenser, komfortable sneakers og en lett jakke passer perfekt til rolige spaserturer på søndager – eller bare hjemme i sofakroken.

Antrekk: Jeans til strikkegenserMaddie jakke fra BLU, Ine Highwaist jeans fra Jean Paul, Brix Chelsea fra Jean Paul.

5. Gatesmart og kul i skinn

Skinnjakke er alltid kult og tøft, og er et symbol på tidløs mote. Med sine mange bruksområder, er den svarte skinnjakken en viktig del av garderoben. Kombinert med en fin bluse og et par komfortable sneakers er du klar for å gå på kafé, og velger du et par høyhælte sko til kan du like gjerne bruke antrekket på kontoret.

Antrekk: Jeans med skinnjakkeTessa skinnjakke fra BLU, Ine Highwaist jeans fra Jean Paul, Olive genser fra BLU.

Les mer