Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

1 jeans - 5 antrekk til dame

Smarte kleskombinasjoner og god gjenbruk sikrer at du får brukt alle klærne du har i skapet – uten at du føler at du har på deg det samme dag ut og dag inn. Vi har stylet én jeans på fem forskjellige måter, for å gi deg maksimalt ut av garderoben din.

De fleste av oss har langt flere plagg i klesskapet enn vi bruker, og noen av klærne blir til og med hengende ubrukt i skapet med prislappen på. Sosiale medier-ansvarlig i VIC, Helene Svardal, mener at vi kan få mye mer ut av garderobene våre ved å tenke ut nye kombinasjonsmuligheter for klærne vi eier. På den måten sikrer man også at de nye plaggene man kjøper, også blir brukt.

– Et pent silkeskjerf som belte på en jeans, eller en lang kjole åpen som en kimono over et par kule dressbukser, fungerer kjempegodt og gir et personlig uttrykk. Vi i VIC ønsker at klærne vi selger skal kunne brukes ofte, og være en kilde til glede i klesskapene til kundene våre. Derfor er vi også bevisste på at klærne vi tilbyr skal være av god kvalitet og ha lang levetid, sier hun.

5 freshe antrekk med jeans

Jeansen som danner grunnlaget i antrekkene, er Sophia highwaist cropped fra Va Vite. Et par skinny jeans er et must i garderoben og i tillegg til at de fremhever bena dine, er det en type jeans som passer til alle anledninger. Jeansen er en 5-lommers cropped jeans med komfortabel stretch og høyt liv, noe som gir et klassisk uttrykk til antrekkene.

1. Tyvstart våren med kjole over jeans

Få maksimalt ut av garderoben din ved å bruke de plaggene du allerede har på nye og overraskende måter. Ved å kombinere en jeans med en lett kjole, skaper du fine kontraster og et antrekk som er lekent og iøynefallende. En enkel t-skjorte er perfekt å bruke under kjolen, sammen med jeansen.

1 jeans - 5 antrekk, jeans med en kjole og t-skjorteKenya kjole fra Riccovero,  Sophia HW cropped jeans fra Va Vite, Iris t-skjorte fra BLU, BLU skinnveske fra BLU, Eleve sko fra Jean Paul.

2. Klar for kontoret

Jeans kan fint brukes til mer formelle anledninger, som på kontoret. Den enkleste måten å style opp en jeans til viktige møter, er å kombinere dem med en pen bluse eller topp og en jakke/blazer. Det gjør antrekket mer personlig enn en drakt, men oppfattes samtidig som profesjonelt og velkledd.

1 jeans - 5 antrekk, jeans med jakke og en fin bluse til

Cara vannfall jakke fra BLU, Sophia HW cropped jeans fra Va Vite, Flora bluse fra BLU, Hebdo veske fra Pourchet, Castellane sneaker fra Jean Paul.

3. Klar for fest

En jeans som er behagelig å ha på seg er det perfekte utgangspunktet for et festantrekk som er både komfortabelt og kult. Med noen fine øredobber og en lekker bluse til dongeribuksen, er du klar for å danse hele natten!

1 jeans - 5 antrekk, jeans med kåpe og en fin bluse tilVivi ullkåpe fra Jean Paul, Sophia HW cropped jeans fra Va Vite, Karen bluse fra BLU, Charlize øredobber fra Snø Of Sweden, Sevres veske fra Pourchet.

4. Laidback på søndagsturen

Når vi har fri fra jobb, er det deilig å kunne kle seg i myke, behagelige materialer og tillate seg å være hakket mer avslappet i stilen enn på jobb. En deilig strikkegenser, komfortable sneakers og en lett jakke passer perfekt til rolige spaserturer på søndager – eller bare hjemme i sofakroken.

1 jeans - 5 antrekk, jeans med lett dunjakke og en genserGianna dunjakke fra VaVite, Sophia HW cropped jeans fra Va Vite, Myra strikkegenser fra Jean Paul, Doreen bag fra Jean Paul, Gerton sko fra Jean Paul.

5. Gatesmart og kul i skinn

Skinnjakke er alltid kult og tøft, og er et symbol på tidløs mote. Med sine mange bruksområder, er den svarte skinnjakken en viktig del av garderoben. Kombinert med en fin bluse og et par komfortable sneakers er du klar for å gå på kafé, og velger du et par høyhælte sko til kan du like gjerne bruke antrekket på kontoret.

1 jeans - 5 antrekk, jeans med skinnjakke og en fin bluse tilTessa skinnjakke fra BLU, Sophia HW cropped jeans fra Va Vite, Deja bluse fra Jean Paul, Lio øredobber fra Snø of Sweden, Astro sneaker fra Jean Paul.

Les mer