Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Danielle pysjamas

399,- før 799,-
Velg farge
Grå: QUIET SHADE Grå: QUIET SHADE
Mer info

Mer info

Feminint pysjamas-sett med t-skjorte og bukse i 100% bomull. T-skjorten har kort erm, rund hals, ledig passform og metallogo nede på siden. Buksen er i behagelig smårutet flannel og har komfortabel elastikk i livet og nederst på beinet. Lite logobroderi på buksen. Settet kommer i en lekker gaveeske. Modellen er 179 cm høy og bruker str S.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: IC7
Artikkelnummer: 7501474

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett