Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Louise linkjole

649,- før 1 299,-
Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rosa: Dusty Rose Rosa: Dusty Rose
Mer info

Mer info

Kjole i myk vasket lin med knappestolpe og små legg på bærestykket foran. Kjolen kommer i to varianter, en med blomstermønster, og en ensfarget. Kjolen har komfortable lommer i siden, 3/4 lang erm med vidde og myk elastikk nederst. Ledig passform og lengde ca til ovenfor kneet. Modellen er 175cm og har på seg str S.

Materialer: 100% lin
Fargekode: MQJ
Artikkelnummer: 7507298

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses

Må ikke bløtlegges

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett