Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Tux bukse

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
299,- før 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Smokinginspirert bukse i lett strukturert stretchkvalitet med satengbånd i siden, passepoilerte fuskelommer bak, stikklommer i siden og lukning med glidelås og hekte i livet. Buksen har mid waist livhøyde og linning med belteloops. God passform og ben med litt vidde nederst. Kjøp gjerne med Tux blazer og Tux vest for hel matchende dress Les mer

Mer info

Mer info

Smokinginspirert bukse i lett strukturert stretchkvalitet med satengbånd i siden, passepoilerte fuskelommer bak, stikklommer i siden og lukning med glidelås og hekte i livet. Buksen har mid waist livhøyde og linning med belteloops. God passform og ben med litt vidde nederst. Kjøp gjerne med Tux blazer og Tux vest for hel matchende dress

Materialer: 96%polyester, 4%elastan
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7501520

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 5%krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler