Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Når får jeg pengene mine tilbake etter innlevert retur?

Vi sender pengene tilbake til ditt betalingsmiddel ved mottak og behandling av returpakke. Det kan ta opptil tre uker fra du sender en pakke i retur med Postnord til vi mottar den. Så snart vi har mottatt din retur til vårt lager vil du få en bekreftelse på e-post med informasjon rundt din tilbakebetaling. 

 

Om du har valgt faktura som betalingsmåte vil du motta en kreditnota fra Riverty når returen er kreditert av vårt lager.

Vi anbefaler vi deg å håndtere din faktura med ett av disse tre alternativene når varen sendes i retur: 

1. Logg inn og registrer din retur hos Riverty på deres nettsider eller kontakt dem på epost for å melde fra om at ordren har blitt sendt i retur til oss, slik at betalingsfristen utsettes.

2. Merk deg forfallsdatoen på din faktura og følg med på at du mottar bekreftelse på mottatt retur fra oss og Riverty på epost om at din retur er ferdigbehandlet før forfallsdato.

3. Betal fakturaen, for så å få tilbakebetalt beløpet fra Riverty ved kreditert retur. 

Om man velger faktura som betalingsmiddel inngår man en avtale med fakturaselskapet Riverty. Om du har spørsmål om faktura og tilbakebetaling, ta kontakt med Riverty på 22 87 89 30 eller customercare@riverty.no.